נאפיס

לא הייתי בטוח אם לעשות ביקורת על המקום או לא,
שכן אני מבצע ביקורות לרוב על המבורגריות במקור, ולא על מקומות "אוכלי כל".
אבל עקב המחירים הזולים, והעובדה שהמקום התחבב עליי, החלטתי לתת לו הזדמנות להוכיח איכות.
נאפיס נחל כישלון חרוץ, ואני כאן כדי לספר לכם לא להזמין שם המבורגר.



חיפשתי בתפריט העמוס אחר מנה, במשך דקות ארוכות,
והנה המנה הזו תפסה לי את העין:

המבורגר קצבים - המבורגר העשוי מנתחים מובחרים, מוגש עם פרוסות אווז מעושן פריך, איולי, טריאקי וירקות,
בתוספת צ'יפס וסלט קולסלו.

תאריך ביקור: 31.5.20

כתובת: הפסגות 9, פתח תקווה.


מחיר: 58 שקלים

ייתרונות:

1. זה מצטלם יפה - יופי הוא שם המשחק.
כמו עם הart burger של מוזס, בנאפיס מעדיפים יופי על פני איכות.
מאוד מתעתע ללקוח, אל תיפלו בפח.

2. רוטב טריאקי - בין הטעימים שאכלתי.
רוטב טריאקי סמיך, שכנראה הם מכינים במקום.
דומה קצת לטריאקי של "זוזוברה", רק שכאן זה לא חריף, אלא מתוק מאוד. טעים.

3. צ'יפס סבבה - מזוגג וחם, מזכיר צ'יפס של בורגר ראנץ'.

4. מחיר עממי - לארוחת המבורגר, המחיר זול יחסית.
(עם זאת, המחיר הגיוני לאיכות)


חסרונות:

1. לא קצבים ולא נעליים - אולי לקחו את החתולים המובחרים ביותר, מחדר הפחים מאחורי המסעדה. (disclaimer : לכל אלו שלא מבינים הומור מה הוא, לא התכוונתי שהבשר מכיל חתולים. הבשר הוא כנראה מבקר, וכנראה מפרה. פשוט מאוד התאכזבתי).
אני מכיר איכות מה היא, וזו בושה לקרוא לזה נתח קצבים.
כשהתלבטתי אם לקחת המבורגר, ואם כן, איזה לקחת, ניסיתי לקחת את הטוב ביותר, את המובחר, עליו גם המלצרית המליצה;
ואם זה המובחר ביותר, אני שמח שלא לקחתי את ההמבורגר הרגיל.

2. בשר Black - אני חושב שאיכות הבשר היא בספקטרום בין מקדונאלדס ל-black, וזו אינה מחמאה.
קציצת מקדונאלדס שהושרתה בשמן עמוק, כדי שתקבל טעם כלשהוא, שיסווה את בשר החתולים.
אפשר לקרוא לזה "בשר חונק",
הוא מספיק טרי, משוח בשמן, אז אתה אוכל ממנו עד שאתה נסתם.
סתם משהו שימלא אותך, אין פה הנאה מהטעם, המבורגר בשביל ילדים קטנים.

עריכה: תיאור מדוייק הוא קציצת Jack By Black, אחד לאחד.
"קציצה תפלה שהוסיפו לה שומן".

3. קציצת פס ייצור - הזמנתי המבורגר במידת עשייה Medium,
וכשהגיעה הקציצה, היא נשארה בשלמותה, לא משנה איך החזקתי את ההמבורגר או נגסתי ממנו.
לפרוטוקול, בשר טוב, לא דבוק לקציצה עגולה, אלא מתפרק תוך כדי אכילה.
לא יודע מה הם מכניסים בנוסף לבשר הטחון, אבל זה כנראה הרבה חומרים משמרים ומייצבים.

4. בשר ספוג - אחרי שעוברת תחושת הרעב הראשונית, מתחילים יותר לשים לב שזה לא טעים.
הקציצה עצמה מאוד ספוגית, עמוסה בשמן, והתחושה החונקת מונעת ממך בכלל לסיים את ההמבורגר.
השארתי רבע ממנו, זה ממש אתגר, כמו לשתות שמן יחד עם הבשר.

5. זה עושה לי פסטרמה - באיזה אווז מדובר?
פרוסות פסטרמה שדומות באיכותן ל"נתח הקצבים" המונפץ של הבשר עצמו.
הכל הבל הבלים, זה הודו בדבש או משהו מהסופר...







לסיכום:
נאפיס הוא ה-low cost של המסעדות, ורואים את זה גם באיכות של סוגי המזון אליהם צריך התמחות ספציפית (כמו המבורגר או פיצה).
במקומות שכאלה, עדיף לשחק על בטוח, ולא ללכת על מנות פלצניות, במחשבה ש"עקצת" את המסעדה, כי תראה איזה זול המחיר לעומת המנה שנראית יקרה.  הבדיחה עליכם.

די, מספיק לבקר מקומות שהם לא המבורגריות.
כבדה לי הבטן (שלב לפני שהיא כואבת), ואני מתחרט שאכלתי את ההמבורגר הזה.

אם אתם שם,
עשו טובה, תזמינו חזה עוף,
הרבה יותר טוב...


דירוג : 47%


(בתמונה: חזה עוף טוסקני.
לדעתי, המנה היחידה ששווה להזמין אותה.
אם אתם מכירים משהו אחר טעים, מוזמנים לרשום בתגובות).




חזרה לטבלה מסכמת



**נאפיס**

תגיות: משקה-תוצרת-בית, תפריט-טאבלט, סלט-קולסלו

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

Jango - ג'אנגו

GDB

ויטרינה