Jango - ג'אנגו

 (חזרה לאתר הראשי)




מדיה
הצצה על המסעדה.
הצצה על המטבח.
הצצה על מכונת המשחקים במקום.
ראיון עם אחמ"ש ומנהל המקום.
        


ביקורים עד כה - 30.


ביקור אחרון: 4.1.23

ג'אנגו נפלו משמעותית.
הבשר כבר לא רך כמו חמאה.
כשלוקחים R/MR הוא בשר מקולקל
כשלוקחים M/MW הוא ללא מיציות, ולא מצדיק היעדר ירקות.

ג'אנגו הפכו ממוצעים.

לכן נופלים מ-93% ל-64.7%.





19.2.22 - 
הרטבים כבר לא קרים על השולחנות, הם חמים. לאחמ"שית לא אכפת.
משהו כמו 4 דקות הגשה.
שינו צ'יפס, או שפחות בישלו אותו, הוא פחות טוב, יותר מידי פירה.
אסטריאה אינדיט - 6/10.





 תאריך - 11.10.21 (פעם שבע עשרה)

 כתובת : משה בקר 11, ראשון לציון.




21:51 הזמנו.
22:13 קיבלנו (22 דקות הכנה).


שם ההמבורגר: ראשונה: סיגר קצבים- קבב עגל. - 49 שקלים.




בייסיק פאט סטייל - 69 שקלים.
תוספת קציצה - 16 שקלים.
(לקחתי עם צ'יפס)


מנת צד: כנפיים בגודל קטן - 39 שקלים.

פעם הבאה, לבקש בלי חריף.


סה"כ: 173 שקלים.

תפריט חדש ויקר יותר


לנוחיותכם, התפריט הקודם והזול יותר, שהיה פעם.


יתרונות:

1. בשר מדהים כמו תמיד
אדום אדום, ללא גושי סחוסים, בלי שטויות,
פשוט בשר טום אביב טהור, מידת עשייה R, אני נמס בכל פעם מחדש מהאיכות המושלמת שלו.




2. ראשונה קבב עגל נחמדה
מנה ראשונה שהיא בהרצה, על כן לא רשומה בתפריט.
ראשונה של קבב עגל שהיא די נחמדה.
הבצק שעוטף את הבשר הוא בצק עלים, במרקם של מעטפה, פחות נוח לאכילה.
הבשר עצמו הוא קבב באיכות יחסית גבוהה, אבל עקב ההשוואה לבשר של המנה העיקרית, קשה באמת להתחבר למנה הראשונה.
כלומר הבשר של הקציצה הוא כ"כ טוב, שהבשר של המנה הראשונה מתגמד לעומתו.
מה גם, שלקחת 50 שקלים על 4 חתיכות קטנות של קבב (על אף שזה עגל), לדעתי לא מוצדק.
לא אקח את הראשונה הזו שוב.




3. שירותים מגניבים
16 פעמים אני אוכל במסעדת ג'אנגו, ובכל הפעמים האלה, הייתי בטוח שהשירותים שנמצאים למטה הם השירותים היחידים של המסעדה.
עכשיו, כאשר ראיתי שהשירותים בשיפוצים, התלוצצתי עם האחמ"ש ואמרתי לו שעכשיו אין להם שירותים.
הוא הסביר לי שאלה שירותי הנכים, שעכשיו אין שירותי נכים, והשירותים הרגילים שנמצאים למעלה עדיין עובדים יופי.




אני הייתי בטוח שמשום שהמדרגות האלה נמצאות על יד המטבח, זהו חדר לעובדים,
וזו הפעם הראשונה שעליתי וראיתי את השירותים המעוצבים של טום אביב, מאוד יפים.
אמנם לא ברמת שירותי הברזייה-לה מורס, אבל כנראה מקום שני, אם הייתי עושה לזה קטגוריה.


4. מקרר יינות במקום
לא וזכר אם דיברתי על זה בסיקורים הקודמים, אבל למקום יש מקרר מיוחד ליינות.


5. מכונת משחקים
על זה בטוח דיברתי בפעמים הקודמות, אבל צילמתי עוד תמונה, אז למה לא.

לא עולה כסף לשחק במכונה.




חסרונות:

1. רוטב איולי מקולקל
1.1. פעם ראשונה שזה קורה לי במסעדה הזו.
16 פעמים אני פה, ומעולם לא ראיתי ליקוי תברואתי שכזה.
אפילו פקפקתי לגבי הכתבה על הבשר המקולקל שהיה כאן.
עם זאת, לכולם זה יכול לקרות, והנה גם פה.
כשטעמתי מרוטב האיולי, שאת הטעם שלו אני מכיר בע"פ, הרגשתי טעם מוזר שנוסף אליו,
הייתי בטוח שזה "איולי אורגנו" כמו שרשום במנת הקרפצ'יו (בפועל מדובר באיולי עם אורגנו, אין רוטב מיוחד).




המעטתי לאכול מהאיולי עקב הטעם השונה, והקפדתי לאכול מרוטב הנאגטס שהיה טרי וטוב.
לקראת סוף הארוחה דוב (חבר) הכריז שהרוטב מקולקל.
הרמתי להריח אותו, ואכן היה לו ריח חמוץ, והוא גם עשה בלאגן בבטן לאחד החברים שאכל ממנו הרבה.
דיברנו עם המלצרים, הם דאגו להרים את הרוטב המקולקל מהשולחן שלנו, ושאלו אם נרצה רוטב אחר במקום.
אנחנו, שכבר בטראומה, סירבנו לרוטב נוסף, פחדנו לקבל משהו מקולקל שוב, כי קיבלנו הרבה מהרוטב הזה, והכל היה מקולקל.




הציעו לנו קינוח בחינם כפיצוי, וסירבנו כי לא היינו רעבים (וגם היינו מאוכזבים בכללי).
על כן, הם לא חייבו אותנו על שתי מנות שלקחנו, נאגטס בגודל גדול, ודירטי סמוקי צ'יפס.
שזה קצת מגוחך, כי אלה לא היו מנות מרכזיות, הן היו מנות אקראיות שנבחרו ממה שלקחנו.
כך יצא שאנשים אחרים, שהם לא אני, לא שילמו על המנות שלהם...
לפי דעתי, אפשר היה בקלות להוציא מנה בשרית בחינם ולהפוך אותה למרכזית, כמו קרפצ'יו, ג'אנגו קאט וכו'.
בקיצור, היה ניסיון לפצות אותנו, אך הוא היה כושל.




1.2. בנימה אישית: אם זו הייתה הפעם הראשונה שהייתי מגיע לג'אנגו, כנראה שהיא לא הייתה עוברת את ה-5/10 בציון, בכל זאת רוטב מקולקל זה דבר די חמור.
משום שאני מעריץ די מושבע, הביקור הזה הוא 7/10 על אף האיולי המקולקל.
בפעם הבאה שאגיע, לפני שבכלל אזמין לאכול, אבקש לטעום מרוטב האיולי, כדי לוודא שהוא טרי.
אם טרי - אזמין לאכול.
אם אותו דבר - אעזוב את המסעדה.    אקפוץ לביג איב או משהו.

מזל שהבשר מדהים.



2. שירות וניהול לוקים בחסר
2.1. השירות של ג'אנגו אף פעם לא היה שופרא דשופרא,
ובזמן של ירידה ברמה, ניתן להרגיש בניהול הלוקה של המסעדה.
השילוב של זמן רב עד שהאוכל מגיע (כשהמסעדה לא הייתה עמוסה במיוחד), בלבול בהזמנות, הגשה של דברים שלא הזמנו בכלל, ורוטב איולי מקולקל,
כל הדברים האלה מעידים על מלצרים, טבחים ומנהלים לא מקצועיים מספיק.




2.2. בכביש 90, דיווח אחד ההמבורגריסטים שהגישו לו לחמניה עם עובש.
איך שצוות המסעדה גילה על הליקוי, ישר לקחו את הלחמניה הלא טריה חזרה למטבח, הגישו לו חדשה בשיא הריזות, ואמרו לכל השולחן שהכל בחינם.
שולחן שלם על חשבון הבית + קינוחים.
זו רמת שירות עם משמעת צבאית.
שכאשר מתגלה ליקוי, המסעדה עושה הכל כדי להבהיר שזה חד-פעמי (שהרי המסעדה לא הייתה רוצה להביא חינם לשלוחן שלם בכל פעם), וכדי שהלקוח ייצא הכי מרוצה שאפשר לאחר שנתן ביס בלחמניה עם עובש.
זה רק מצדיק מדוע כביש 90 הם המקום הראשון שלי, כי הם יודעים להתמודד עם פאשלות בצורה הטובה ביותר שיש.




3.  העלו מחירים
כמו אחותם הגדולה fatcow, גם ג'אנגו העלו מחירים.
ארוחת basic FatStyle הייתה עולה לכם 65 שקלים, ועכשיו תעלה 69 שקלים.
ארוחת cheesy fatstyle עם גבינה, הייתה עולה לכם 69 שקלים, ועכשיו תעלה 73 שקלים.
בקיצור כל התפריט התייקר במשהו כמו 4 שקלים. לא זול.





סיכום:

ראשית ג'אנגו עדיין תישאר מקום שני שלי.
צריך עוד כמה "מפלות" כאלה על מנת להוריד לי מהמסעדה, בה הייתי 16 פעמים, ובכל פעם היה מדהים.
עם זאת, לא ניתן להכחיש שאכלתי במסעדה רוטב איולי מקולקל, ומזל שיצאתי בתחושה טובה בבטן לאחר מכן (משום שהקפדתי לאכול יותר מרוטב הנאגטס).
על אף אהבתי העזה למסעדה, בפעם הבאה לפני שאזמין משהו, אבקש לטעום מרוטב האיולי, לוודא שדברים חזרו לתיקונם.
כנראה שלא אבקר בחודש הקרוב.





ציון ברזל:

95%

-------↑--------------16---------------↑-------






 תאריך - 1.9.21 (פעם שש עשרה)

 כתובת : משה בקר 11, ראשון לציון.




ארוחת ג'אנגו מוגדלת 300 גרם, הפעם עם מידת העשייה הכי מוצלחת שלהם - RARE.
לקחתנו שוב את הכנפיים שלהם, שלפי דעתי לפעם הבאה כדאי לבקש לשים כמה שפחות צ'ילי חריף, ולהפציץ במקום בחמאת הבוטנים המיוחדת שלהם.
אולי אפשר לתבל את זה עם רוטב הנאגטס המתוק, יוסיף המון לדעתי.



אני חייב לציין שזה המקום הכי טעים שאי פעם אכלתי בו, שאם לא היתי בלוגר, אז הייתי אוכל רק כאן במשך כל ימי חיי...
פשוט טעם אלוהי, טעים כ"כ שלא משנה כמה פעמים אוכל כאן, אזיל ריר בכל פעם מחדש שאסתכל על התמונות הללו...

בשר נמס


שירתו אותנו שני מלצרים מקסימים בשם ניצן ובן, וגם יובל אחראי המשמרת היה נחמד מאוד.
התבלבלתי בין ניצן לבין ליאור, ולכן אני ממליץ לפעם הבאה לצלם תמונה של המלצרים בהסכמתם, ולפרסם כאן, כדי לקשר פרצוף לשם.



הפעם החלטנו לקחת את אחד הקינוחים של ג'אנגו.
יש להם עוגת גבינה ויש להם גלידה עם פופקורן בקרמל.
הלכנו על עוגת הגבינה.
אני אישית פחות מתחבר לעוגות גבינה, אבל החברים נהנו.



ועכשיו לכמה תגובות מהחברים בהקשר לבשר של ג'אנגו:
1. מרגיש כמו ענן...
2. חוויה חוץ גופית...
3. מה עשית לי?! (החבר כועס, כי הוא לא יהיה מסוגל לאכול בשום מקום אחר).
4. מרגיש שלקחתי פייסל...
5. המשך יבוא... (כלומר, שאותו חבר חייב להגיע לכאן פעם נוספת, אז ההמשך יבוא).



בירת האסטראה שלהם אף פעם לא מאכזבת, תמיד טרייה וקרירה.
עם זאת, אני ממליץ להמשיך לנסות את הקוקטיילים שלהם,
שכן כל הרעיון הוא לבדוק את כלל המסעדה.
יש לבדוק גם את הקרפצ'יו.


הבאתי איתי חבר שמומחה ביינות, והוא אמר שהיין לא משהו.
אז כמו שאמרתי, הבירה מצוינת.


ג'אנגו, שבת"א זה fatcow היא האהבה הראשונה שלי, והכי חזקה שלי.
לכן אני קורא לה בסטורים "אהבתי".
מקום שיהיה מקום ראשון ברגע שיהיו לו תוספות על הקציצה (למרות שהבשר כ"כ אלוהי שלא צריך).
עדיין, בתור בלוגר שמכבד את עצמו, אני חייב שתהיה האפשרות להוסיף תוספות כדי שזה יהיה במקום הראשון.


הרבה אהבה.






-------↑--------------16---------------↑-------




 תאריך - 8.8.21 (פעם חמש עשרה)

 כתובת : משה בקר 11, ראשון לציון.



ארוחת ג'אנגו רגילה, רק שהפעם לקחתי מידת עשייה BR, מידת העשייה שמגיעה לפני rare.
עלתה 65 שקלים,
תוספת בירה -עוד 12 שקלים.

אחלה אסטראה


סה"כ 77 שקלים.

19:34 הזמנו
19:48 קיבלנו (14 דקות הכנה).




פעם שעברה ירדתי על אזור הספות, אמרתי שעקב הצמחייה הרבה שיש שם, זה מושך יתושים ולכן קשה לשבת.
בערב, זה שונה, נחמד מאוד לשבת, רק אל תבואו עם בגדים קצרים, כי מקפיאים את המקום.
קשה לשבת באזור האחורי של הספות עם גופיה, מאוד קר.
בכללי, עדיף לא להגיע למקום עם גופיה בערב - קר.
בצהריים בסדר.

פופקורן יבש שהם מביאים בהתחלה כמתאבן



מבחינת שירות, בפעם שעברה פגשנו את ליאור המלצר הנחמד.
גם הפעם ראינו אותו,
ובנוסף אליו, יש את גלעד המנהל ואת שני המלצרית, שניהם נחמדים מאוד.




ועכשיו, לגבי הבשר עצמו...
הבשר של ג'אנגו הוא הכי איכותי שאי פעם אכלתי, לכן אני מבקר כל כך הרבה פעמים,
ועם זאת, יש גבול לכל תעלול.
הבשר של ג'אנגו במידת עשייה BR מפסיק להיות איכותי, זה הגבול שלו.
קחו אותו Rare, אל תיקחו אותו מתחת לזה, מוגזם.




הבשר הגיע חמים על גבול הקריר, ומהר מאוד הוא הפך לקר, כי בקושי פגש את הגריל.
(המזגנים עזרו לו להתקרר מאוד מהר).
אפקט הבלון של ג'אנגו, שמנפח את הבשר לפי 2 מגודלו, עובד במידת עשייה BR פי שניים,
ב-blue rare, הבשר מתנפח פי 4, אפקט בלון כפול.
פירוש הדבר שאם לקחתי 200 גרם, זה מרגיש בקיבה כמו 800 גרם!
על כן, הבטן כאבה לי במשך זמן רב, והיה לי מאוד לא נוח בקיבה.
גם יום לאחר מכן היו לי כאבי בטן, תחושה של יותר מסלע בקיבה, של צוק איתן.




מבחינת הכנפיים שלהם, זו הפעם הראשונה שלקחתי אותן (בעיקר כי אני חושש מחריף).
הכנפיים הן די חריפות, אבל טעימות,
מלאות בחמאה, צ'ילי וחמאת בוטנים, מאוד טוב.
אישית, הייתי מסיר את החריף, ואז הייתי נהנה אפילו יותר.
לא חסיד של כנפיים, אבל זו אחלה מנת פתיחה, רק חבל שהיא די יקרה,
12 כנפיים בכמעט 60 שקל, כמעט במחיר של ארוחת המבורגר.




נקודה לזכות ג'אנגו, הם הביאו לנו המון המון רטבים, משוגע.
היינו סה"כ שלושה אנשים, ושני המלצרית פינקה אותנו מעל ומעבר.

פעמיים איולי, פעמיים רוטב נאגטס ובנוסף לכך רוטב פלפלים
(רוטב הפלפלים לא משהו).



לסיכום, ג'אנגו עדיין מקום שני אצלי, ומקום ראשון באיכות הבשר, זה לא השתנה.
עם זאת, הם לא מצליחים לעמוד במידת עשייה שמתחת ל-R, אז לא לנסות.
R מספיק לי מעל ומעבר.




jango, I love you.



        -------↑--------------15---------------↑-------


תאריך - 4.8.21 (פעם ארבע עשרה)




 כתובת : משה בקר 11, ראשון לציון.
רק שהפעם ביצעתי איסוף עצמי.








14:34 בערך הזמנו.
14:41 קיבלנו (7 דקות הכנה)
15:03 אכלנו (22 דקות איסוף עצמי)





בעבר, לקחתי איסוף עצמי מג'אנגו, שהתברר כקטסטרופה, היה ממש רע.
הפעם, לקחתי TA, והיה מצוין.
הלחמניה הייתה עטופה בנייר כסף, מה ששמר על החום ועל הטריות.
כמובן שלקחתי MR, שהפך לברירת המחדל אצל ג'אנגו. (רק כשאני במקום, אני לוקח R),
וכמובן אני לא שוכח שבפעם הבאה, אבקש לקחת BR.





איזה כיף שיש ציון ברזל, ולא צריך לשבור את הראש עם ממוצע של 14 ביקורות.
בשר מושלם, נשאר כפי שהוא במשלוח, כיף כל כך. לא פלא שהוא מקום שני.




בשר אדום, באיכות הגבוהה ביותר בישראל, תענוג לאכול.
מעניין אם אפשר לקחת פעם הבאה משלוח של R, קצת מסוכן, אבל אצלם אני מוכן לנסות.




בין אם משלוח או ישיבה במקום,
אני חייב לתת הזדמנות נוספת לגבינה שלהם.
בפעם שעברה בחנתי את הצ'יפס האדום, והוא עדיין לא טוב (הצ'יפס הרגיל בסדר),
אני צריך לבדוק שוב את הגבינה שלהם.

בקיצור, מדהים.


עוגת הגבינה שלהם


-------↑--------------14---------------↑-------

תאריך - 12.7.21 (פעם שלוש עשרה)

פירוט על ההמבורגר עצמו נמצא בביקורות קודמות, מוזמנים לגלול מטה ולגלות.

 כתובת : משה בקר 11, ראשון לציון.



18:53 הזמנו.
19:05 (משוער) קיבלנו (12 דקות הכנה)


שם ההמבורגרFatStyle- ארוחת המבורגר 220 גרם, מידת עשייה R - המחיר 65 שקלים.
+
שדרוג צ'יפס לדירטי צ'יפס - תוספת 3 שקלים.
הגדלה ל-300 גרם - תוספת 14 שקלים.
קוקטייל The passion- ג'ק דניאלס ריי, דה קייפר ביץ', בירת הוגרדן, פסיפלורה ולימון - תוספת 18 שקלים.


סה"כ: 101 שקלים.



חידושים:

1. המלצר ניצן אדיב מאוד, הוא כבר זיהה אותי, קרא לי לשלום, והיה סופר נחמד.


2. פעם שעברה לקחתי מידת עשייה MR, ועכשיו חזרתי ל-R הישן והטוב.
פשוט חמאה של בשר...
סיכמתי עם ניצן שבפעם הבאה, אקח BR, ואראה איך זה...

משום שזה 300 גרם R, זה נוטה להיות נמוך, אבל זה מדהים...



3. שמתי לב שעד כה, לא יצא לי לראיין את מנהל המסעדה, כאשר אני עושה את זה כבר באופן קבוע עם מקומות שאני פוגש פעם אחת.
בג'אנגו אני 13 פעמים ועדיין לא יצא לי לשבת עם המנהל לשיחה צפופה, יתבצע בקרוב.




4. מכונת המשחקים, שידברתי עליה בסעיף 5 בפעם שעברה, איננה תפאורה, והיא ממש עובדת,
מוזמנים להגיע לשחק



5. הקוקטייל The passion שלקחתי מכיל ויסקי ובירה יחדיו, שילוב שלא הלך לי טוב.
הבירה קלילה אך הויסקי כבד, ומאוד קשה לשתות את הקוקטייל הזה.
אני לא ממליץ.

ניצן היה מאוד נחמד, והחליף לי לבירה אסטראה מאוד טעימה.


6. כבר זמן רב שלא לקחתי את הדירטי צ'יפס שלהם, שזה בעצם אותו צ'יפס בלגי עם פפריקה וקצת שרוף יותר.
אמרתי שאחרי זמן כה רב, אולי כדאי לנסות, אולי הם השתפרו -
ולא, זה בדיוק אותו התיאור, וממש שווה לקחת את הצ'יפס הבלגי הטהור שלהם במקום.
מה גם, שהדירטי צ'יפס עולה עוד 3 שקלים, אז בכלל לא שווה לקחת אותו, גם יקר וגם פחות טעים.




7. מלבד הבשר, זו הסיבה שג'אנגו המבורגר מנצח, 
משמאל רוטב איולי טהור הכי טעים בארץ, ומימין רוטב נאגטס מתוק, שהוא שלוחה של רוטב האיולי עם קיק מתוק מטורף.
אי    אפשר    להפסיק    לאכול.


8. עד כה, ישבתי רק בכיסאות, אך בקדמת המקום ישנן הרבה כורסאות, שהן מאוד נוחות.
לצערי, משום שהכורסאות הללו קרובות להמון צמחים, הן מושכות הרבה מעופפים, שתוקפים אותך תוך כדי שאתה אוכל.
אני לא ממליץ לשבת בכורסאות הללו, על אף שהן נוחות, בגלל הפרמטר הזה.



המלצות להמשך:

1. להמשיך לחקור את יתר הקוקטיילים.
2. לבצע ראיון עם המנהל.
3. לקחת חסה במקום צ'יפס, קצת קשוח אבל צריך לסקר את זה.
4. לקחת קריספי צ'יקן במקום המבורגר רגיל (על אותו משקל)
5. להזמין גלידת ג'אנגו.





ציון ברזל:

95%




-------↑--------------13---------------↑-------

תאריך - 4.7.21 (פעם שתיים עשרה)


 כתובת : משה בקר 11, ראשון לציון.

סוג הזמנה - ישיבה במקום. (ואני מפסיק לרשום את זה, כי זה כבר נהיה ברור).


22:59 הזמנו.
23:07 קיבלנו ואכלנו (8 דקות הכנה).



שם ההמבורגרFatStyle- ארוחת המבורגר 220 גרם, מידת עשייה MR - המחיר 65 שקלים.
+
קוקטייל Tropical - בקרדי הוקהטרט, סן ג'רמיין, תמצית שקדים, לימון ומיץ קוקוס ואננס - תוספת 18 שקלים.


סה"כ: 83 שקלים.



קדם דבר:

כל פעם אני חושב לעצמי, מה אוכל לכתוב בביקורת, מה הם כבר יכולים לחדש?
ובכל פעם מחדש, הם מפתיעים, ויש לי משהו נוסף לכתוב על המקום.

אל תתנו למעטה השחור להטעות אתכם, היא אדומה מבפנים...


יתרונות:

1. בשר ללא תחרות
אני רוצה להזכיר לכם, שג'אנגו הוא מקום ראשון בקטגוריה באתי בשביל הבשר.
ראשון ראשון ראשון, וכל שאר 70 המקומות אוכלים אבק.
בשר שנמס בפה, ואם הייתי צריך להחליט על המבורגריה אחת בה אוכל כל החיים, זה כאן.
יותר מזה, אוכל אחד (לא בהכרח המבורגר) שאצטרך לאכול כל החיים, זה יהיה ג'אנגו.
הבשר הזה שבה אותי בקסמיו, וכשאני אוכל אותו, זה פשוט סיפור אהבה.

hello

2. באתי בשביל הרטבים: רוטב נאגטס מתוק
ג'אנגו גם ככה נמצא בקטגוריה של באתי בשביל הרטבים בזכות רוטב האיולי המושלם שלו, שמתעלה על כל רוטב איולי אחר, על זה חפרתי מספיק.
לג'אנגו יש רוטב נאגטס ששווה לקחת אותו, גם בלי נאגטס.
הוא על בסיס האיולי המוכר והאהוב, ויש בו קיק מתוק וטעים מאוד (אולי זה דבש?).
פשוט טעם ממכר, שמעלה את הרוטב הזה לרוטב השני הטעים ביותר בארץ, כאשר הראשון הוא רוטב האיולי הטהור שלהם.

לא משנה מה אשים ברוטב ואתן ביס, יהיה טעים, גם את האצבע שלי אם צריך.


3. שיפור בנאגטס
פעם שעברה החמאתי להם שהשתפרו בצ'יפס, ועכשיו מגמת העלייה מגיעה גם מצד הנאגטס.
לא משהו מטורף, לא הנאגטס הכי טעימים שאכלתי, אבל ניכר שהם באמת משתפרים.
כמובן שאפשר לטבוע ברוטב הנאגטס, ולהפוך כל נאגטס יבש לחגיגה.



4. קוקטיילים נחמדים
פעם ראשונה שאני מזמין את אחד הקוקטיילים שלהם, רציתי לתת להם ניסיון.
לקחתי את ה-Tropical.
הקוקטייל שלהם נחמד, מוגז מאוד ומעט חריף,
אפשר לשתות חצי ממנו וממש להנות.
כל פעם אנסה קוקטייל אחר, וכך נראה מה הכי טוב.




5. תמיד מחדשים בתפאורה
ג'אנגו מוסיפים בכל פעם "צעצוע" חדש למסעדה, כדי למשוך את העיניים.
הפעם זו מכונת משחקים של פעם.
ממש מוסיף לאווירה :)



חסרונות:

אין חיסרון חדש כלשהוא,
את כולם רשמתי בעבר.
אסכם את כולם פה, בפעם האחרונה, ולא אכתוב אותם יותר:

1. המבורגר יחסית קטן, וצריך לקחת 300 גרם כדי באמת להרגיש אותו.
2. אין ירקות, ואין תוספות על ההמבורגר, המבורגר "יבש",
והדבר היחיד שמציל אותו הוא רוטב האיולי ש"מרטיב" אותו.
3. אם אתה לא בלוגר, הם די קמצנים, במיוחד כשאתה לוקח TA, כאשר רוטב איולי/נאגטס כמו שראיתם בתמונות עולה 2 שקלים לצלוחית.
4. אם אתם אוכלים שם יותר מידי (500 גרם וצפונה), תכאב לכם הבטן ממש עקב השומן ה"סמוי".
השומן של הקציצה לא מורגש בבת אחת (כמו אצל אנגוס נניח).
אתה מסיים לאכול את הקציצה, מרגיש כאילו לא שבעת, שזה היה קטן מידי, ועם הזמן אתה מתחיל להתנפח ולהתמלא (אפקט הבלון).
ממש כמו עם להוריד צ'ייסרים, אתה לא מרגיש את הסטלה ישר, ולכן אתה ממשיך לשתות עוד ועוד, ואז זה מגיע לך כבר בבום;
ככה בדיוק ג'אנגו,
אתה יכול להמשיך לאכול ולאכול, כי זה מרגיש שזה לא משביע, ואז השומן של הקציצה מתחיל להתנפח, ו-500 גרם מרגישים לך בקיבה כמו קילו בשר, ממש לא נעים, אכלו בזהירות.
5. הגבינה, הצ'יפס והנאגטס טעונים שיפור.





סיכום:

על אף כל החסרונות שציינתי למעלה,
לרבות העובדה שלא ניתן לשים כלום בתוך ההמבורגר מלבד קציצה וגבינה,
הבשר של ג'אנגו כל כך, כל כך איכותי,
שאני מעלה אותו באופן חגיגי, למקום השני בטבלת ההמבורגר.
זה יכול להצטייר כצעד מעט קיצוני, עלייה מאוד חדה, אבל מצד שני, מקום שהלכתי אליו 12 פעמים, והיה מושלם בכל פעם,
מקום שהבשר שלו, עושה לי פרפרים בבטן בקטע טוב,
זה מקום שצריך להתברג למעלה, ולהישאר שם.
ממוצע אחוזים זה לא תמיד הכל, ושאר המקומות הראשונים גם צריכים להיבחן כדי לראות אם הם נשארים שם.
jango יישאר.


ציון:

100%

די, אחרי 11 ביקורות, הגענו למצב שאין באמת מה לדרג את המקום,
רק לציין מה חדש.
ג'אנגו היקרה, ברוכה הבאה למקום השני בטבלה ההיררכית של ההמבורגרים, מגיע לך.



ציון ברזל - ציון סופי שלא קשור לממוצע:

95%




-------↑--------------12---------------↑-------


תאריך - 30.5.21 (פעם אחת עשרה)


 כתובת : משה בקר 11, ראשון לציון.

סוג הזמנה - ישיבה במקום.


16:52 הזמנו.
16:59 קיבלנו ואכלנו (7 דקות הכנה).



שם ההמבורגרFatStyle- ארוחת המבורגר 220 גרם, מידת עשייה R - המחיר 65 שקלים.
+
ג'אנגו קאט - 200 גרם של נתח מיוחד שתמצאו רק אצלנו. - MR.
מוגש עם תוספת לבחירה. - 60 שקלים.


סה"כ: 125 שקלים.

הבטחתי וקיימתי


קדם דבר:

זו הפעם השנייה שאני אוכל בג'אנגו בישיבה.
באתי רעב כל כך, ש200 גרם לא הספיק לי.
במקום להגדיל ל-300 גרם, החלטתי לקחת 200 גרם נוספים בתצורת "ג'אנגו קאט".

Jango Cut

יתרונות:

1. חמאת בשר
דבר לא השתנה, ג'אנגו קלאסי עם קציצת בשר שהיא הטובה ביותר בארץ, ללא מתחרים.


2. רוטב איולי מקום ראשון
אותו דבר לגבי רוטב האיולי שלהם, אותה איכות מנצחת.



3. השתפרו עם הצ'יפס
עד כה, צחקתי על הצ'יפס של ג'אנגו, קראתי לו בינוני, ממוצע וקרטון.
הפעם, חייב להגיד שהם התעלו על עצמם.
הצ'יפס היה פריך במידה, ויחד עם זאת עם מלא "בשר" (תפוח אדמה).
לא הייתי אומר וואו, אבל הוא לגמרי סביר וטעים.



4. ג'אנגו קאט
ג'אנגו קאט הוא שנוי במחלוקת.
היתרון שלו - עסיסי ומיצי.


5. שמים פה MIKA!
סעיף שהוא מאוד אישי.. אבל בכל זאת, זה עדיין בלוג...
הזמר שאני הכי אוהב מכולם הוא MIKA, וכששמעתי את השיר שלו Grace Kelly, תוך כדי שאני אוכל,
זה פשוט עשה לי את היום ☺
לכו תדעו אם זה לא תחקיר מעמיק שעשו עליי, ידעו שאני אוהב אותו, ושמו כדי לזכות בעוד נקודות!





חסרונות:

1. Jango Cut Won't Cut
1.1. הג'אנגו קאט הוא הלכה למעשה סטייק, והוא שונה מאוד במרקמו מהקציצה הרכה והמוכרת.
הוא קשה מאוד וסיבי, עד שכבר אי אפשר לאכול אותו.
הוא לכיוון מרקם האבן, וצריך להילחם כדי להצליח לאכול אותו.
לי מאוד קשה עם אוכל שצריך להיאבק איתו על מנת לאכול אותו, זו בדיוק הסיבה שאני אוהב כל כך את הקציצה שלהם, כי היא חמאתית, והיא נמסה לך בפה.
חשבתי לקחת את נתח ג'אנגו כדי לשלב את הטעמים של הנתח המובחר הזה כמעין "תוספת" לקציצה שלי, אבל זה היה מאוד מאוד קשה.
1.2. לסטייק הזה אמנם יש טעם שהוא יותר 'בשרי' מאשר חמאתי, מרגישים את הבשר והוא די עסיסי, אבל חוויית המשתמש פשוט גרועה, צריך להיות רוטווילר כדי להתמודד עם החתיכות הקשות הללו. פשוט לא מספיק שווה את זה.
1.3. התייעצתי על הנושא עם המלצר, אמרתי לו שבפעם הבאה אזמין מידת עשייה נמוכה יותר, אזמין R, והוא אמר לי שדווקא ככל שמזמינים מידת עשייה נמוכה יותר, זה יותר קשה.
כלומר שאם רוצים שהסטייק יהיה רך, צריך לשרוף אותו!



2. מידת עשייה לא לפי דרישה
אם להיות כן, הבשר של ג'אנגו כל כך טעים, שבכלל לא אכפת לי אם ביקשתי R וקיבלתי MR, זה פשוט טעים.
אבל כאן, זה עניין של עיקרון.
פעם שעברה שהייתי במקום, ביקשתי R, קיבלתי R, היה מדהים.
הפעם, אולי מסיבות של לחץ או אני לא יודע, ביקשתי קציצה R, ואמרו לי שזה ייצא בין MR לבין R, כי הם מפחדים שהבשר יהיה קר.
מה נשתנה אחר הצהריים הזה מכל הימים? מאיפה הגיע הפחד הפתאומי הזה?
מבחינתי, בפעם הבאה אני רוצה להזמין BR מרוב שזה טעים!
אם כך, קצת התעצבנתי שהם מעלים לי מידת עשייה, שאני לא אתאכזב, כאשר הבהרתי להם בוודאות שאכלתי פה עשר פעמים, ובפעם האחרונה לקחתי R, אני רוצה שוב.



3. קר במסעדה
תחילת הקיץ מביא איתו חום כבד, והחום הזה מביא איתו מזגן כבד על קור.
באתי כולי קצר, חולצה ללא שרוולים, והיה לי די קריר.
אם אתם מגיעים למסעדה, למרות שחם למות בחוץ, תביאו איתכם עליונית, יהיה לכם יותר כיף לאכול כשחמים ונעים.

Winter is coming


4. קטשופ חם
רוטב האיולי המדהים שלהם הוא קריר וטוב.
חבל שהם הורסים אותו בכך שצלוחיות הקטשופ שהם מביאים מכילות ריבת קטשופ.
אני מאוד אוהב לערבב את רוטב האיולי עם הקטשופ, וחבל שהרוטב האדום מחמם אותו.
ההמלצה שלי: להחליף בין הסעיפים האחרונים, לקרר את הקטשופ ולחמם קצת את המקום.





5. עודף בשר יגרום לכאבי בטן חזקים!
הפעם, שמרתי את החיסרון הגדול ביותר לסוף.
חשוב לי לציין אלף פעם שהבשר איכותי איכותי איכותי. אין איכותי ממנו, ובפעם הבאה שאלך לג'אנגו אקח שוב מידת עשייה R.
עם זאת,
לבשר של טום אביב, יש אפקט מאוד מיוחד, שכבר שכחתי ממנו אחרי כל כך הרבה פעמים.
הבשר מתנפח בקיבה (אפשר לקרוא על זה בביקור השלישי שלי בג'אנגו, והיה אפשר לקרוא על זה גם ב-fatcow, אם הייתי מסקר כמו שצריך...).
בפעם הראשונה שאכלתי מה-fatcow, ה-200 גרם שאכלתי, הרגיש עם הזמן כמו 400.
זהו בשר בקר בשומן אנטריקוט, ותופעת הלוואי (שיכולה להיות מאוד נעימה) היא התנפחות של הבשר בקיבה כמו בלון, כך ממלא את הבטן בתחושה חמימה ונעימה של שובע שנשאר לאורך זמן (אתה עם הזמן באופן טבעי פחות שבע, אבל הבשר מתנפח וככה אתה נשאר שבע).

זה אחלה כשאתה לוקח 200 גרם בשר.
אני לקחתי 400 גרם (200 גרם קציצה, 200 גרם סטייק ופעמיים צ'יפס).
כתוצאה מכך זה התחיל להתנפח לכאילו אכלתי 800 גרם בשר.
הגוף שלי לא מסוגל להכיל כל כך הרבה, ועל אף שהבשר איכותי, התחלתי להרגיש מעין קריסת מערכות.

התחילו לי כאב בטן וכאב ראש חזקים מאוד (בשר איכותי כ"כ שעושה כאב בטן בראש...).
הרגשתי חמרמורת קולינרית, ונפלתי לישון מכאב בשעה 19:00.
הבטן שלי הרגישה כמו אינקובטור לנוסע השמיני, וחיפשתי רופא שיוציא ממני את הבשר בניתוח קיסרי;
ואם לא ניכנס לדימויים, הרגשתי רע כתוצאה מהאבסה של מזון על הגוף שלי.
אסור להגזים אף פעם, גם אם הבשר איכותי מאוד.

על מנת להבהיר:
7 שעות לאחר שסיימתי לאכול, ואני לא רק שבע, אני מפוצץ.
12 שעות לאחר שסיימתי לאכול, אני שבע ממש.
מסקנה: מצאתי מה לאכול כארוחה מפסקת לפני צום יום כיפור.
חצי קילו של זה, ואתם צמים גם שלושה ימים.



סיכום:

בהתחלה, החמאתי לג'אנגו על התפריט הנרחב, ועל הקטע שב-fatcow זה פשוט מידי,
החמאתי להם שיש הרבה מנות מגוונות שאפשר להזמין.
לעיתים, לא צריך לקפוץ מעל הפופיק, וצריך להבין שהפשוט הוא הכי טוב.
המבורגר fatstyle מידת עשייה R, עם צ'יפס ועם רוטב האיולי שלהם - הצגה, ולא צריך שחקני משנה או ניצבים.
הסטייק שלהם - אכזבה, ויכול לעניין לוחמי שוורים, כאלה שאוהבים להילחם עם הבשר בשיניים.

בנוסף לכך, אל תעזו לשלב את ההמבורגר עם הסטייק, ותמיד תקחו בחשבון שהבשר מתנפח,
ועל כן 300 גרם זה באמת מעל ומעבר של מה שאפשר לקחת שם, מבלי לאבד הכרה מאוחר יותר.






ציון:

80%
כי אמנם היו לי כאבי בטן, אבל אני לא יכול להביא פחות מ-8 כוכבים, איכות הבשר לא מאפשרת לי.

ציונים קודמים:

 80, 80,85,97,81,90,90, 60, 60, 95

ציון סופי:

81.63%





-------↑--------------11---------------↑-------


תאריך - 6.5.21 (פעם עשירית)

 כתובת : משה בקר 11, ראשון לציון.

סוג הזמנה - ישיבה במקום.



22:13 הזמנו (בערך)
22:19 קיבלנו ואכלנו (6 דקות הכנה)


שם ההמבורגרFatStyle- המבורגר 220 גרם, מידת עשייה R - המחיר 49 שקלים.


**מבטיח לצלם תמונה של התפריט פעם הבאה**



קדם דבר:

Jango הוא מקום שמצד אחד באתי אליו הרבה פעמים (זו הפעם העשירית), אבל מצד שני הוא חדש בשני מובנים.
זו הפעם הראשונה שאני סוף סוף זוכה לשבת במקום פיזית, ולא לנהל מרתון הביתה, בזמן שהבשר מתקרר לו;
ובנוסף לכך, זו הפעם הראשונה אי פעם שאני מזמין מידת עשייה R.
מלבד fatcow ו-jango, שתי מסעדות של תום אביב, אני לא סומך על אף מסעדה, עם בשר במידת עשייה Rare.
משום שאני יודע כמה הבשר איכותי, הרשיתי לעצמי להזמין בשר נא.





יתרונות:

1. חמאת בשר
1.1. לבקש המבורגר במידת עשייה R זה המבחן האולטימטיבי, לבדיקת איכות בשר.
אם יש פגם הכי קטן, אם הבשר לא באמת איכותי ו"מסתירים" את זה, אז כבר אי אפשר.
jango הוכיחו פעם נוספת שהבשר שלהם הוא, ללא תחרות, הבשר הטוב ביותר שאי פעם אכלתי.
מרגיש כמו "חמאה בשרית", פשוט נמס בפה, מדהים!
הבשר הזה הוא היחיד, שתוך כדי שאני אוכל אותו, אני לא יכול להישאר אדיש, ומנער את היד באוויר, כי אני לא יכול תוך כדי האוכל לצעוק "וואי וואי וואי".
אם יתקיים מירוץ של המבורגריות בבשר הטעים ביותר, jango ו-fatcow תשאירנה אבק למתחרים, NG תהיה מאחוריהן, בפער,
ושאר המקומות, כנראה ייפלו קצת אחרי קו הזינוק; כנראה שיצטרכו להסתמך על התוספות שלהם, כי הבשר די בינוני.
1.2. חייב לציין שלא היה אף "פלסטיק מציק" בתוך עיסת הבשר, כמו שהיה לי בפעמים הקודמות, לא סחוסים ולא שומנים קשים, בשר נקי, טהור ומדהים...




2. רוטב איולי מקום ראשון
ומלבד הבשר, רוטב האיולי של jango הוא עדיין רוטב איולי מקום ראשון (הרוטב של ויטרינה במקום השני).
בדר"כ כשאני מסקר המבורגרים, לאחר חצי מההמבורגר, אני מתחיל לאכול אותו כשאני חושב על ציון.
אני חושב, האם מתאים לו 5/10? כן. האם מתאים לו 6/10? אממ... כן. 7/10?  וכן הלאה.
כשמשלבים את הבשר עם רוטב האיולי, ונותנים ביס, זה 10/10 מיידית.
מכירים את זה שאתם הולכים לקרנבל, ויש שם עמדה בה אתם מכים עם פטיש, כדי שזה יצלצל בפעמון?
אז ככה בדיוק הרגשתי כשנתתי ביס בבשר ג'אנגו עם רוטב האיולי, היישר בפעמון.    דינג!

מיונזי, מתובל במידה, מושלם.


3. פינוק בכניסה : פופקורן
איך שמתיישבים, המארחת לוקחת קצת פופקורן ממכונת הפופקורן שיש להם בכניסה, ומביאה לך.
רעיון ממש חמוד שמזכיר ברים.
(הפופקורן עצמו די יבש).

אגב, הפופקורן הכי טעים שאכלתי בהמבורגריה, היה אצל טרומן.

לא, זה לא שוקולד, זה שרוף


4. יש תקליטן במקום!
דבר נוסף שמייחד את המקום, הוא לא רק שיש מוזיקה טובה, אלא שיש שם תקליטן שמנגן אותה.
פשוט מוסיף לאווירה, לתחושה הטובה, ולקירוב של המקום יותר לבר, מאשר להמבורגריה.
אז DJ זה קיצור של Disk Jockey, שזה "מפעיל דיסקים", וגם את זה אין יותר;-)



5. כוסות מגניבות של וויסקי
אם לא מזמינים שתייה, המלצר מגיש לכם בקבוק מים קר כקרח, עם כוסות זכוכית מגניבות כמו בבאזז.
עושה חשק להזמין את אחד הקוקטיילים שלהם (בפעם הבאה...)



6. חדר VIP מושקע לקבוצות גדולות
עוד דבר שלא ראיתי בהרבה מקומות, הוא חדר VIP.


זה לא עולה תוספת תשלום או משהו כזה,
זה פשוט חדר עם שולחן שיכול להכיל 14-15 אנשים, בדרך כלל שמור לאירועים, ימי הולדת וכו'.
ממש נחמד :)



7. מכונת בובות
ואם המקום לא מספיק מיוחד, אז בצד שמאל בסוף ישנה מכונת בובות.


אפשר להכניס מטבע, ולנסות להוציא בובה של פרה.

אם תשימו לב, יש בובה שכבר תפוסה במכשיר, אם תלכו עכשיו, אולי תצליחו לנענע אותה, ולקחת אותה.



8. תאורה לצילומים
ולבסוף, באזור ההמתנה, יש פנס מיוחד, שנועד כדי שתצלמו את עצמכם, או את ההמבורגר שאתם אוכלים,
מגניב מאוד לצלמים שבינינו.




חסרונות:

1. תבלון חריף בבשר
1.1. הבשר טרי, טעים, אך אליה וקוץ בה.
ככל ששורפים את הבשר יותר, כך פחות מרגישים את התבלינים.
זו הסיבה לפעמים שעל אף שהבשר מתובלן (מלח פלפל), משום ששורפים אותו, לא מרגישים את התבלינים, והבשר מרגיש ניטרלי ותפל.
ככל שעושים את ההמבורגר נא, התבלינים מגיעים הרבה יותר לידי ביטוי, הם מורגשים מאוד.
על כן הפלפל שהם השתמשו בו, על מנת לתבל את הבשר, היה לי מאוד חזק.
הדבר יצר טעם לוואי חריף, לאחר סיום כל ביס, וזה גרע מההמבורגר.
1.2. עם זאת, זה עדיין שווה את זה.
בערך כמו בפרק של Chipotlaway ב-southpark.



2. רטבים חמים
2.1. קצת חבל, כי הרוטב שלהם טרי, קריר ומושלם,
אז אם מגישים לך לשולחן רטבים של קטשופ ומיונז, מומלץ שהם יהיו קרים, אחרת זה הורס את החוויה.
2.2. רוטב האיולי המשוגע של ג'אנגו הולך מצוין עם קטשופ קר;
כשמוסיפים לו ריבת קטשופ...לא כל כך.




סיכום:
חייב להגיד שלפתוח את המסעדה לקהל הרחב, עשה להם רק טוב.
ג'אנגו הוכיחו שהם לא מעולים רק בבשר עצמו, אלא גם באווירה שהמקום משרה,
מעין בר חשוך, אינטימי ורומנטי, שמכיל גם המבורגרים.
העובדה שאין אפשרות להוסיף דבר מעל הקציצה (למרות שלא צריך), והעובדה שהצ'יפס שלהם לוקה בחסר, מורידות למקום את הנקודות היחסיות, אבל למי שבא בשביל הבשר, jango זו לחלוטין הבחירה הראשונה.
ממליץ בחום.



ציון:

95%

(ציונים קודמים - 80, 80,85,97,81,90,90, 60, 60)

ציון סופי:

81.8%

-------↑--------------10---------------↑-------


-------↓--------------9---------------↓-------


ביקור תשיעי

תאריך - 10.1.21 (פעם תשיעית)

סוג הזמנה - Take away.

שם ההמבורגר - Cheesy fat style 300 gram 

משוגע לגמרי כמו בפעם השישית, בשר רך בטירוף, מידת עשייה MR רכה מאוד,
עם בשר שהוא בין קציצה מוצקה, לבין בשר טחון.
התחושה כל כך טובה, שהיא גורמת לך לרצות לקחת מידת עשייה R אם תהיה במסעדה עצמה,
עד ככה הבשר טרי. וואו.

82 שקלים.




את הגבינה, לא מרגישים, לא שווה לקחת.




מה שכן, ג'אנגו הם הכי קמצנים בכל ראשון לציון,
מלבד העובדה שמחיר לא זול (69 שקלים לארוחת צ'יזי + 14 שקלים להגדלה ל-300 גרם = 83 שקלים),
הם עושים טובה שהם מביאים לך רטבים בצד, ואומרים לך שני שקלים לרוטב.
לדעתי, חוצפה.

הצ'יפס עדיין בינוני



ציון: 80%

(ציונים קודמים - 80,85,97,81,90,90, 60, 60)

ציון ממוצע: 80.33%



-------↑--------------9---------------↑-------


-------↓--------------8---------------↓-------

תאריך - 4.1.21 (פעם שמינית)

סוג הזמנה - Take away.

שם ההמבורגר - שורט ריב - שורט ריב (צלעות מפורקות) עסיסי בבישול ארוך עם עשבי תיבול וסלסת עגבניות(65 שקלים).

1. למה לקחתי את הטונה הזו שוב... יצאתי טמבל.

2. הביאו רק 2 רוטב - קמצנים. הם ממש מתקמצנים על הרוטב שלהם, מאוד מעצבן.

3. צ'יפס ממוצע - אף פעם לא היה להם את זה בצ'יפס.

4. אין מספיק קטשופ לדעתי.


ציון: 60%

(ציונים קודמים - 80,85,97,81,90,90, 60)

ציון ממוצע: 80.37%

-------↑--------------8---------------↑-------


------------------------------------------------------------------

29.10.2020

מסעדת ג'אנגו היא באיכות מצוינת.
הבשר של fatcow ושל ג'אנגו הוא באיכות ללא פשרות, ובתור בלוגר של קרוב ל-50 המבורגריות, אני יכול להגיד שזה הבשר הכי טעים והכי איכותי שאי פעם אכלתי.
עם זאת, פורסמה הודעה ממשרד הבריאות, שנמצאו ליקויים תברואתיים בבשר, 
35 ק"ג של בשר פג תוקף הושמדו.
בעקבות כך, אני מקפיא את ביקוריי במקום לחודשיים.
כי עם בריאות - לא משחקים.

קישור לכתבה.
תוכן הכתבה: (למי שאין לו כוח להיכנס)

משרד הבריאות מודיע על השמדת מוצרי בקר ועוף במסעדת "ג'אנגו", ברחוב משה בקר 11, ראשון לציון


בתאריך ה-12/10/2020 נערכה ביקורת על ידי נציגי השירות הווטרינרי העירוני ומשרד הבריאות, במסעדת "ג'אנגו" ברחוב משה בקר 11 בראשון לציון.


במהלך הביקורת נמצאו ליקויים תברואיים במקום וכן מוצרי בקר ועוף פגי תוקף, בעלי שינויים אורגנלפטיים חריפים, שאינם ראויים למאכל אדם.

הטיפול במוצרי הבשר והעופות, אחסונם ושיווקם ללא התנאים הנדרשים בחקיקה עלול להזיק לבריאות הציבור.


בהוראת הרופא הווטרינר העירוני ובסיוע השירות הווטרינרי של עיריית ראשל"צ הושמדו כ- 35 ק"ג מוצרי בקר ועוף.


משרד הבריאות ימשיך לנקוט בצעדי אכיפה כנגד עסק המזון.







מאחל לבשר רפואה שלמה.


-------↓--------------7---------------↓-------

ביקור שביעי



תאריך - 28.10.20 (פעם שביעית)

סוג הזמנה - Take away.

שם ההמבורגר - שורט ריב - שורט ריב עסיסי בבישול ארוך ומח עצם נימוך (65 שקלים).




פגשנו שם את לירון המקסימה, שהביאה לנו שלוש מנות של צ'יזי סטייל ושלוש מנות של שורט ריב.
כל זאת יחד עם שלושה סוגי רטבים: רוטב איולי, רוטב הצ'דר  המתוק ורוטב חריף (חדש).

כאן, זה לא המבורגר, אלא אנטריקוט מפורק, והוא שונה משמעותית מהטעם של הקציצה הרגילה.





יתרונות: 

1. לחמנייה טרייה.

2. בשר רך, ועובר בקלות בגרון, תענוג.
מרקם של בישול ארוך, רואים שהוא הגיע ל-95 מעלות פנימי.

3. רוטב צ'דר כתום מתוק מדהים!!!

4. תחושה טובה מאוד לאחר האוכל.






חסרונות:

1. המרקם של בשר הבקר הוא של טונה.
טונת בשר חמה, זה מה שזה מרגיש.
די דומה לרמה של רובן.

2. הבשר די נייטרלי ויבש.
לא מרגישים תבלינים, ולא מרגישים שומן.
פחות כיף לאכול.






סיכום:

האיכות של ג'אנגו אצלי ירדה במקצת.
כמו שיש בטלפונים, את מכשיר הדגל הטוב, ולידו את המכשירים שהם פחות,
אז ככה השורט ריבס של המקום.
לא שזה לא טעים או לא טרי, אבל זה פשוט לא מרגש כמו מנת הדגל שלהם.





(ציונים קודמים - 80,85,97,81,90,90)


ציון: 60%

ציון סופי: 83.28%

-------↑--------------7---------------↑-------


-------↓--------------6---------------↓-------

ביקור שישי

תאריך - 19.10.20 (פעם שישית)

סוג הזמנה - Take away.

שם ההמבורגר - Cheesy fat style 300 grams MR בארוחה עם צ'יפס בלגי ושתייה (82 שקלים).


עוד איסוף עצמי של מידת עשייה MR מצויינת.
פגשתי שם את טל המנהל ואת אייל הטבח, בחורים משכמם ומעלה.
כששאלתי אם אפשר לצלם את הקציצה (התמונה מעל), אייל אמר לי "רצוי לצלם!"
פשוט מקום שכיף לקנות בו, ושהאיכות שבו ניכרת בחיוכי העובדים.


בשר MR מטורף, רך וטעים.
פשוט בשר שלא מאכזב אותך.
הדבר היחיד שאולי אוכל להגיד נגדו, זה שיש בו איזה תבלון שהוא קצת חזק מידי,
אבל זה באמת לחפש על קטנות.
הבשר מצוין, גם כשהוא MR, ברמה שאם אהיה במסעדה עצמה, אקח מידת R.






ניתן לראות במרכז התמונה שני סוגי רטבים.
הרוטב השמאלי, הוא רוטב האיולי של fat cow, הטוב והמוכר;
והרוטב הימני, תאמינו או לא, התעלה עליו!
רוטב חדש שיש לג'אנגו, רוטב צ'דר מתוק!
בחיים לא חשבתי שיהיה מקום שיתעלה על הרוטב המיוחד של fat cow,
אבל הנה, מאותו בית היוצר, יצא רוטב שהוא אפילו יותר טוב!
פשוט תענוג לאכול את ההמבורגר של ג'אנגו ולשלב בו את האיולי יחד עם רוטב הגבינה הכתום שלהם, תענוג לחך!




לסיכום, לא לחינם אומרים "ג'אנגו חסר מעצורים", כי המסעדה הזו פשוט לא מפסיקה להפציץ.
בשר איכותי ברמות, רוטב משוגע, ופעם נוספת הם מוכיחים שלא צריך ירקות או תוספות, פשוט מעדן בשרי.

(ציונים קודמים -80,85,97,81,90)

ציון: 90%

ממוצע: 87.16%

-------↑--------------6---------------↑-------


-------↓--------------5---------------↓-------

ביקור חמישי


תאריך - 3.6.20 (פעם חמישית)

סוג הזמנה - Take away.

שם ההמבורגר - Cheesy fat style 300 grams MR בארוחה עם צ'יפס בלגי ושתייה (83 שקלים).



אחרי שכ"כ נהנתי מ-MR במסעדה עצמה, והתאכזבתי מצורת המשלוח, החלטתי לקחת את המושכות לידיים,
ולאסוף לי MR בעצמי, בלי להסתמך על שליח אלמוני שיתעכב לי בפקקים.

הגעתי למקום בערב, וראיתי שהספיק להתמלא (פעם שעברה שהייתי במסעדה זה היה כשהקורונה הייתה בשיאה, אז המקום היה ריק), ההזמנה שלי נחה על שולחן הקבלה, ולפני שהספקתי לקחת אותה, המארחת פתחה אותה כדי לוודא שאכן שמו לי תוספת של רוטב האיולי שלהם, כפי שביקשתי.
טוב שעשתה כך, כי הם לא עשו את זה.
מבחינתי למטבח יורדות נקודות, והן הולכות למארחת, שדאגה שלא אתאכזב.
הייתי מספיק אמיץ גם כדי לקחת את הצ'יפס שלהם שוב, ולבחון אותו בשנית.




הביקורת- וואו, הרמה חזרה ובגדול.
1. בשר טעים כל כך, תחושה משתקת אצבעות רגליים מרוב כמה שזה טעים,
בין ה-TA הכי טובים שהיו לי...

2. מעט מאוד חלקי שומן קשים.
כנראה שזה בלתי נמנע, והחיסרון של חלקי "פלסטיק" שמגיעים עם הבשר, זו פשוט תופעת לוואי שצריך ללמוד לחיות איתה.
הבשר כ"כ טעים וטרי, שזה פשוט שווה את זה.

3. הצ'יפס השתפר משמעותית, היה פעם קשה אבן, אח"כ קשה קרטון, ואילו עכשיו הוא כבר בגדר קריספי, אז כל הכבוד.
עדיין לא Fat Cow... הם עושים אותו רך וטוב, אבל בסדר, לאט לאט ;-)




סיכום - חרף כל החסרונות, זה פשוט ההמבורגר בין הטובים יותר שאכלתי,
אני חושב שהוא לא מאיים על FatCow יותר, אבל הוא נותן Fight לשאר: ויטרינהNG וכו'.

(ציונים קודמים - 80,85,97,81)

ציון נוכחי - 90%

ממוצע - 86.6%



-------↑--------------5---------------↑-------


-------↓--------------4---------------↓-------

ביקור רביעי



התנסות רביעית בתאריך 27.5.20.
הפעם משלוח לגמרי,
שליח על קטנוע שלקח לו 40 דקות להגיע אלינו עם האוכל.

הזמנתי הפעם את הספייסי שלהם, למרות שאני אשכנזי גמור, כי זה הדבר היחיד שעדיין לא טעמתי.
בפועל, אתה מקבל בדיוק את אותה קציצת "פאט סטייל", עם קופסא של כמה בצלים מטוגנים עם חלפיניו, ואתה משלם על זה עוד עשרה שקלים.
בזבוז גמור של הכסף, עדיף תקנו טבאסקו או משהו ותוסיפו על המבורגר רגיל.




ספייסי ג'אנגו - לחמנייה, רויאל חלפיניו, קציצה 220 גרם, גאודה פלפלים, ריבת בצל וחלפיניו.

אני מאוד מאוד רגיש לחריף.
על כן, יכול להיות בטוח שאת כל התוספות החריפות שאתם רואים בתיאור אין בהמבורגר, והכל מתרכז בקופסא קטנטנה, שם שמים כמה חתיכות של בצלים סגולים עם פלפל קטן חלפיניו. זהו. לא שווה להזמין את זה.

חוזר על המחירים:
בייסיק פאט סטייל - 49 שקלים
צ'יזי פאט סטייל - 56 שקלים
ספייסי ג'אנגו - 59 שקלים.

אז 7 שקלים לגבינה, הגיוני,
אבל 10 שקלים לחריף בצד, פשוט חרפה.

הצ'יפס שלהם, אותו גם הזמנו שוב, עלה מדרגת קשה אבן לקשה קרטון,
אז ניכר השיפור...
אבל עדיין יש עבודה.

מידת העשייה עולה לפחות פעמיים, במשלוח של 40 דקות,
אז אי אפשר להאשים את השליח.
השף הוא האשם,
שכח את זה על הגריל, והפך את זה ממידת Medium למידת Medium Well.
בדרך על הקטנוע הוא הפך ל-Well.

עם זאת, אוכל להחמיא על טעם הבשר המאוד מורגש.
הנתח עצמו ממנו מכינים את הקציצה, הוא לא מסוג אחד.
זה גובה ייתרונות וחסרונות;
את החיסרון כבר ציינתי, חלקים קשים בתוך הבשר. לי הפעם לא היו "פלסטיקים", אבל היה לי גוש קשה כמו של מסטיק.
הייתרון הוא שילוב של בשר בקר פשוט עם מעט בשר כבש שומני, שנותן את הטעם הנוסף והעסיסי.
מזל שיש את זה, כי מלבד הכבש, אין שום 'עסיסיות' לקציצה, אין שומן שניגר ממנה.. היא אפילו די גנרית.
אני חושב שדי נפלתם במשלוח,
ועל מנת להיות הוגן, אאלץ לשקלל את הציון החדש עם הציון הקיים.

אתן להמבורגר הזה 65%, כי הוא כן היה טעים ומלטף את הבטן, אבל הוא לא התקרב ל-MR הקודם שאכלתי במסעדה.
ההמבורגר הקודם היה נוטף דם, ומה שהיה עכשיו משתעל פחם...





ציונים קודמים - 80,85,97

ציון נוכחי - 81%

ממוצע - 85.7%

-------↑--------------4---------------↑-------


-------↓--------------3---------------↓-------







ביקור שלישי



ביקור שלישי ב-14.5.20 ... הביקור שהביס את הטוענת לכתר, FatCow.
לקחתי הפעם מידת עשייה MR.
כאשר מזמינים MR ב-FatCow זה יוצא לא משהו, לא מצליחים להנות מהבשר, הכל סיבים.
ובג'אנגו.... אתה לא מבין מה עשית עד עכשיו עם medium.
ארחיב כעת.

שם ההמבורגר: Fat Style 300 grams
עולה 63 שקלים להמבורגר 300 גרם. (זול יחסית).
מה שכן, שתייה עולה 12 שקלים לפחית או לבקבוק (יקר).


יתרונות:

1. מידת עשייה MR אמיתית וכמעט טהורה מסיבים.
הקציצה חמה מאוד ובשרנית.. מדממת מטעם טהור של פרה...
זה מצחיק אבל לא מרגישים יותר מידי שומן יחסית לטעם המדהים של ההמבורגר...
זה כאילו החליפו את השומן בדם... אבל זה עדיין בטעם אלוהי ומושחת...

2. הטעם האלוהי של FC מתעצם, וזה מרגיש כאילו אתה נותן ביס בסינטה מדממת...
זה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים. מוחץ את המתחרים, ומצליח לעשות שרירים מול FC.

3. זה כל כך טעים, שיצאתי מהמקום מסוחרר, שכחתי איפה אני נמצא...

4. האפשרות להוסיף קציצה נוספת ב-14 שקלים נותנת כבוד גדול למקום.
ב-FC יש גישה מתנשאת של זה מה יש, אין תוספת קציצה, ואם תרצה, תזמין עוד המבורגר.
כאן יש את האפשרות ל-300 גרם של בשר,
ייתרון ענק, כי ככה ההמבורגר לא נראה קטן מידי, והוא מספיק בדיוק.

5. גם התחושה שאחרי, שעות אחרי, מפנקת את הקיבה מאוד...
וגם כאן, כמו ב-FC, יש תחושה של קיבה מתנפחת,
שמהבשר שאכלת, אתה נהיה יותר ויותר שבע עם הזמן...

6. העיצוב של המקום.
קשה להתעלם מהעיצוב המטורף של המקום.
ב-FC, הכל מקושט בגרזנים ובגולגולות.
ג'אנגו הוא קרקס, ועל כן עיצבתם את כל המקום בתצורה שכזו.
כפפות אגרוף על השולחן, תמונות של לוליינים על הקירות, פסלוני זהב ונרות,
אפילו בשירותים יש אורות צבעוניים מהבהבים.




חסרונות:

1. לקראת סוף הקציצה, היו לי שתי חתיכות שומן קשות, וגם סיב בשר במרקם של שערה.
לא מתאים לכם ולא לרמה שלכם.

2. תשפרו את הצ'יפס.
כשהייתי אצלכם, קצת ננזפתי על הביקורת האחרונה,
על זה שאמרתי שהצ'יפס חומם במיקרו, ואין אצלכם בכלל מיקרו...
מהצד שלי, קצת לא הוגן, כי זה בסופו של דבר take away, והצ'יפס מתייבש.
מהצד שלכם, אמרתם לי שזה אותו צ'יפס של FC.  זה לא.  תשפרו את הצ'יפס, תמצאו את המתכון של הצ'יפס של מקדונאלדס או משהו, porter and sons מצאו אותו, ויש להם את הצ'יפס הכי טעים שיש. תלמדו...

3. עדיין יש טעם לוואי מעט חריף של הקציצה.
לטענת טל האחמ"ש, זה הפלפל, מהתבלון הפשוט של מלח ופלפל הרגיל של הקציצה.
אבל כמו העניין של סיבי הבשר והחתיכות הקשות, הקציצה לא משקרת...
הייתי ב-FC עשרות פעמים, ולא היו לי חתיכות קשות, סיבים או טעם חריף כלשהוא.




סיכום:

בסופו של דבר, איכות הבשר מדברת בעד עצמה,
ומקום שעקף את הטעם ה-MR של FC, זה מקום שעבר אותו.
אתם מדהימים, נא לשמור את הרמה ולשאוף רחוק יותר.
פעם הבאה אזמין מידת עשייה Rare.
יישר כוח.




ציון: 97%


תמונות נוספות:





-------↑--------------3---------------↑-------

-------↓--------------2---------------↓-------


ביקור שני




ביקור שני בתאריך 10.5.20 במתכונת Take away

שם ההמבורגר: Fat style

הוזמן בשעה 16:54
נאכל בשעה 17:31


65 שקלים.


יתרונות:

1. מדהים, ממש מזכיר FatCow.
הפעם לקחתי בלי גבינה,  כדי להרגיש רק את הבשר, מבלי מטשטשים, וזה נשאר נאמן לטעם של Fat cow.
לקחתי מידת עשייה Medium, פעם הבאה אתנסה ב-MR.

2. יפה מאוד, הפעם אין גושי שומן קשים בתוך הבשר.



חסרונות:

1. הבשר עצמו קצת סיבי וקצת חריף.
2. ההמבורגר קטן מאוד (כמו ב-FC), נגמר מהר. האם אפשר להוסיף עוד קציצה? (קלקלן - אפשר גם אפשר, ברשומה הבאה, בתוספת של 14 שקלים!)

סיכום:

קיבל אצלי 485 בשביל משלוח, ציון גבוה ביותר.
(משלוחים מדורגים בין 400 ל-500)

תמונות נוספות:







-------↑--------------2---------------↑-------

-------↓--------------1---------------↓-------



Take Away




תאריך ביקור: 23.4.20


כתובת: משה בקר 11, ראשון לציון.


שם ההמבורגר: Cheesy Fat Style - קציצת בקר, איולי, גאודה הולנדית מיושנת ולחמניית שומשום.

הקדמה: בתקופת הקורונה, אסור לשבת במסעדות.
אז אני הייתי השליח, ואספתי לי המבורגר ממסעדת ג'אנגו שנפתחה בפברואר 2020.
המסעדה הזו היא בבעלות השף טום אביב, הבעלים של המסעדות Fat Cow וקוקו במבינו בתל אביב.
הרעיון של מסעדה זו הוא שילוב של כל המסעדות שלו.
כסוקר המבורגר שאפתן, הייתי נחוש בדעתי לסקר את המקום כמה שיותר מהר,
במיוחד כשהמקום הראשון שלי הוא Fat Cow...

עקב חוקי הקורונה, הגעתי לדלת המקום, ובכל זאת הייתי צריך להזמין דרך אפליקציית המשלוחים Wolt,
אז שילמתי עשרה שקלים באפליקציה נטו על שליח שיגיע למסעדה, ייקח מהעובדים את המנה, ויעביר אותה לי.
ביקשתי שיביא לי עוד רטבים, שלפחות תהיה תמורה למה ששילמתי...

הזמנתי את ההמבורגר דרך אפליקציית Wolt בשעה 16:34
קיבלתי את המשלוח בשעה 16:43 (9 דקות הכנה)
פתחתי אותו במשרד בשעה 17:14
אז זה כמו להגיד שהמשלוח לקח 31 דקות.


מחיר: 69 שקלים + 10 שקלים על משלוח

ייתרונות:

1. ביס ראשון מההמבורגר, מראה כמה שזה ה-FatCow הראשון לציוני, וואו.

2. הלחמנייה יחסית רכה, אך היא אינה רכה כמו ב-FatCow.
מה שכן, היא מגיעה עם שומשום על אף שמכילה גלוטן, כבוד. ☺

3. הגבינה נחמדה מאוד, אבל לא וואו :

3.1. הגבינה ההולנדית המיושנת נחמדה, אבל לא וואו.
היא יותר טובה מהגבינה שמביאים לך ב-FatCow. שם, אתה מרגיש כאילו הביאו לך "עמק",
בג'אנגו, מרגישים שהגבינה היא שונה, וגם הרבה יותר נוזלית.

3.2. בהרבה מקומות, הבשר והגבינה, על אף שיושבים בין שתי לחמניות, זרים אחד לשני.
אתה צריך לאכול מהבשר, ולפלס את דרכך לגבינה שנמצאת באמצע בצמצום.

3.3. בג'אנגו, ישנו שילוב מדהים בין הבשר לגבינה.
הם לא נפרדים, הם הולכים ביחד, לאורך כל הקציצה, כך שכל ביס בהמבורגר משלב את שני האלמנטים, אהבתי.

3.4. לסיכום הגבינתי, הם מבינים בגבינה יותר מ-FatCow,
עם זאת, אני מקווה שהגבינה לא מסווה מעט את הטעם של הבשר.
פעם הבאה אקח ללא גבינה, ואוכל לשפוט בצורה יותר אובייקטיבית את טעם הבשר עצמו.


4. רוטב האיולי זהה לרוטב האיולי של FatCow, והוא מדהים... פי 1000 ממיונז רגיל.

5. אחחחח... הבשר... הבשר... כל ביס וביס...
הטעם אלוהי... כ"כ כיף לאכול את זה... אני מרגיש שאני נמצא בחלום...
מעטים ההמבורגרים שעושים את התחושה הזאת...
בינתיים זה רק FatCow ו-Jango.
אז בפרמטר הזה, שמרתם על הטוהר, זה הבשר הכי איכותי, שומני ומהנה שאכלתי.

6. ההמבורגר ממלא.
כשמסיימים לאכול המבורגר של FatCow, יש תחושה של עוד (אבל זה לא תמיד ייתרון).
יש תחושה שמה שאכלת קטן מידי, שאתה לא שבע, ואתה רוצה עוד אחד.
בג'אנגו, אם אתה אוכל המבורגר אחד (גבינתי) עם קצת צ'יפס, אתה מפוצץ בקטע טוב, לא צריך להזמין עוד אחד.
עם זאת, לשם הנייטרליות, בפעם הבאה אקח בלי צ'יפס בכלל, כדי לראות שמה שמילא אותי זה באמת ההמבורגר. ☺

7. תחושת שובע מלטפת, שמלווה אותך לאורך כל היום.
עברו מעל 7 שעות, אחרי שסיימתי את ההמבורגר, ועדיין כיף לי בבטן.
זו ההוכחה הניצחת לאיכות שומן ללא תחרות של בשר.



חסרונות:

1. מידת עשייה:

1.1. לא ניתן להזמין מתחת למידה Medium כשזה במשלוח.
האמת שזה די הגיוני, וזה בכל המסעדות ככה, הם לא רוצים להתחייב.
אבל ממסעדה של טום אביב, אני מצפה ליותר, במיוחד כשאני עומד על סף דלת המסעדה.

1.2. על אף שהזמנתי מידה Medium,
כשנתתי ביס מדופן הקציצה, הרגשתי שהיא הייתה קשה במידת Medium well~well.
הקציצה מסביב קשה יחסית.
קצת מוזר, כי בפנים, הכל רך ומרגיש בין Medium ל-Medium rare, מדהים.


2. צ'יפס:

2.1. הצ'יפסים שלהם מחוממים במיקרו.
לא ראיתי את זה בעיניים שלי כמובן, אבל יש הבדל עצום בין הצ'יפסים שאתה מקבל ב-FatCow בישיבה במסעדה,
רכים וספוגים בשמן;
לבין הצ'יפסים של ג'אנגו; יבשים ומתחלקים לשניים:
צ'יפס בלגי, שהוא צ'יפס מסולסל במרקם חצי אבן, כלומר אפשר לאכול אותו אבל הוא יבש ברמות,
וצ'יפס "דירטי סמוקי" שהוא צ'יפס מתובל בצבע כתום במרקם אבן, סלע, צוק איתן, אי אפשר לאכול אותו, ואין לו "בשר".
עד אשר הם ישתפרו, לא ממליץ להזמין צ'יפס בכלל, לא שווה את זה.

2.2. צ'יפס שהוא כ"כ יבש ומיובש, במרקם שאני טעמתי, זה צ'יפס שחומם במיקרו.
הם בעצם עשו כמות גדולה בהתחלה, כדי שיהיה להם,
הצ'יפס הספיק להתקרר, ואז הם פשוט חיממו אותו (ואפילו לא החזירו לשמן) במיקרו.
הסיבה שעושים את זה, כי לקוחות לא יחזירו צ'יפס במשלוח... אם היית מקבל את זה במסעדה, היית ישר מחזיר.
מאכזב Jango.

2.3. מחילה, לא יצא לי לצלם את הצ'יפס, אבל זה מאוד סטנדרטי, לא הפסדתם.


3. היו לי שתי חתיכות סחוס קשות בבשר!
כמו תלמיד 5 יחידות, שפתאום שוכח את לוח הכפל,
כך הבשר שלכם הפתיע אותי לרעה כ"כ.

אני לא אמור לפחד לאכול את הבשר, הנתח אמור להיות נקי מחלקים קשים.
תשאירו את הבשר המלוכלך למקומות כמו Susu and sons או רוברטס.
ממש לא כיף לתת ביס בקציצה, ולפגוע בשן שלך תוך כדי, עם חלק שמרגיש כמו חתיכת פלסטיק.
שלא נדבר על זה שאפשר גם להיחנק מזה.
בושה, Jango.


4. אין שום הפרדה בין הקציצה לבין הלחמנייה במשלוח;
וכתוצאה מזה, הלחמנייה התחתונה קרסה, עד שדי נעלמה, הקציצה אכלה אותה.
לא כיף לאכול המבורגר, כשאתה צריך לתמוך בחלק התחתון של הקציצה, במקום בלחמניה.
זה גם מאוד מוזר, כי הלחמניות עצמן היו די קשות, יחסית ל-FatCow, אז זה על הפנים משני הצדדים,
גם קשות בהתחלה, וגם קורסות מהשומן של הקציצה.
אתם ממשיכים לאכזב, Jango.



סיכום:

אני חושב שזה בין הסיקורים שיותר קשה לי לסכם.
הבשר טעים ללא תחרות, אך לא נקי.
הלחמניות קורסות.
הגבינה טובה מאוד.
השילוב שלה עם הבשר, חלום.
הצ'יפס הוא אבנים.

כ"כ הרבה עליות ומורדות, שאני בלבטים עם עצמי איך לגשת אליכם עם ציון סופי.
בסופו של יום, אני נהנתי לאכול את ההמבורגר, יותר משנהנתי לאכול כל המבורגר בראשון לציון,
זה מספר אחת בכל ראשון לציון לדעתי.
אבל יש כל כך הרבה פאשלות של עסקים גרועים!
אהיה עדין איתכם, אזמין מכם שוב, ואני מאוד מקווה שלא תעשו את אותן טעויות,
מאוד רוצה להרים את הציון למעלה.


דירוג סופי של משלוח: 470 (למשלוחים אני נותן ציון בין 400 ל-500)

דירוג סופי של ההמבורגר עצמו: 280 (המבורגר גבינה מקבל דירוג 200-300)


תמונות נוספות:










-------↑--------------1---------------↑-------






**jango**
**ג'אנגו**


תגיות: רוטב-הבית,פלסטיק-מציק, שירים-ברקע,המבורגר-אווירה, ריבת-קטשופ,הגרלה-בהמבורגיגי
לחמניות-ללא-גלוטן' ,תקליטן-במקום

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

GDB

ויטרינה