WOLF - וולף
כתובת : המלאכה 17, בנימינה (גבעת עדה).
תאריך ביקור : 25.7.20.
שם ההמבורגר : Do It Yourself - הרכבה אישית של:
לחמניה רגילה + בורגר בקר 200 גרם + שתי פרוסות גבינה (אחת אמריקאית והשנייה צ'דר) + חמאת בוטנים.
תוספת של צ'יפס קטן בצד שהוא חצי חצי (חלק תפוח אדמה וחלק בטטה) עם דלי קטן של גבינה בצד.
מחיר: 77 שקלים להמבורגר עם תוספת (צ'יפס לדוגמא) + שתייה.
מחיר ל-200 גרם הוא 43 שקלים.
ייתרונות :
1. זול - אם תגדילו את תמונת התפריט שמעל היתרונות, תראו שהמקום הזה הוא סוג של low cost בתחום ההמבורגרים.
תענוג שלא צריך לקרוע את הכיס בשביל לאכול המבורגר.
2. עשה זאת בעצמך - עוד לא יצא לי להיתקל בהמבורגרייה שעושה פורמט של "עשה זאת בעצמך".
אני מכיר את זה בברי סלטים, אז נחמד מאוד שיש מקום שנותן יד חופשית להרכבה אישית.
בצד הימני של התפריט, ישנן מנות מוכנות,
ובחלק האמצעי, ניתן להרכיב את ההמבורגר באופן אישי, ולהתאים את הגודל שלו, ביחס לתקציב שלך.
3. צ'יפס עם גבינה, והמון - גם כאן ישנה את הייחודיות של המקום.
בכל שאר המקומות, ישימו לך גבינה על הקציצה בלבד, ואת הצ'יפס תטבול בקטשופ.
אך כאן, מלבד הגבינה ששמתי על ההמבורגר, הוספתי רק 9 שקלים בשביל תוספת cheesy chips,
צ'יפס שהוא חצי חצי, שמגיע עם דלי קטן של גבינה.
כבר לא חייב קטשופ... מושקע מאוד ומיוחד.
אגב, צ'יפס הבטטה שלהם הוא אמיתי כמו ברובן.
4. חמאת בוטנים נחמדה - חמאת הבוטנים ששמתי הייתה מורגשת, על אף שהעמסתי את ההמבורגר (ואת הפה) בשלל מרכיבים.
עם זאת, לא ממליץ לשלב המון גבינה עם חמאת בוטנים, פשוט לא הולך ביחד.
5. הלחם עצמו מתקתק - לחמניית ההמבורגר אפשר להגיד 'עשתה את הביקורת'.
עדיין לא הגענו לחסרונות, תחום אסור בינתיים,
אבל אני חייב להגיד שמכל מה שקיבלתי פה, הלחמניה כיכבה.
היא חלקה, רכה, מתוקה וטרייה. תענוג.
6. שפע - ישנה תחושה של שפע במקום.
קיבלנו לפחות 7 סוגי רטבים על מגש, ובכללי עקב תפריט ה-DIY Low cost, אתה לא באמת מסתכל על המחיר, ומעמיס על הלחמניה כמה שיותר מרכיבים.
7. ממלא מאוד - אחרי חצי לחמניה אפשר לשבוע, וזה רק 200 גרם.
מיותר לציין שכן סיימתי, אבל אם מעמיסים את הלחמניה בכל כך הרבה מרכיבים, גם 100 גרם זה לא בושה.
8. קינוחים - נראה שיש להם אחלה קינוחים.
כמו לדוגמא, אוראו מטוגן, נשמע טוב.
לצערי עקב הבשר, לא הצלחתי לטעום משהו מהם.
(האחות הקטנה של גורדוס?)
חסרונות:
1. בשר פירורים - הבשר עצמו הוא יחסית איכותי, אבל הוא לא מגיע כמקשה אחת.
קחו את הקציצה שאתם מכירים, ודמיינו אותה מורכבת מהמון עיגולים קטנים של בשר, שאיכשהוא עוד מחזיקים ביחד.
הבשר מרגיש כנטול שומן, ונטול חומר ש"יחבר" את העיגולים הקטנים של הבשר לקציצה אחת שלמה.
מבאס, ומרגיש כבשר מעובד.
2. גבינה כבדה - הגבינה של הצ'יפס היא במרקם של מלט.
זה נראה טוב, אבל בפועל זה לא באמת "נמס".
צריך לחרוש בבוץ הגבינה עם הצ'יפס, ולהרים משהו שהוא מאוד סמיך, בין מוצק לנוזל.
הטעם של הגבינה בהתאם,
כאילו המיסו לך גבינת "עמק", קיררו בחזרה, וקח תאכל.
3. חריפות מסוימת - ישנה חריפות שנראה לי מגיעה מהצ'יפס... לא בטוח.
סובייקטיבי, יכול להיות שאחרים לא הרגישו.
4. מידת עשייה לא נכונה - כאן, גם אני אשם, וגם המוכרת.
המוכרת לא ציינה בפניי מה מידת העשייה שארצה, וגם אני שכחתי להגיד לה.
אחרי 2 דקות כשרצתי להגיד לה, שאני רוצה בין M לבין MR, היא אמרה בסדר.
הלכתי, היא אמרה לטבח, והוא אמר שהוא כבר סיים להכין.
"לא נורא, הוא לא ירגיש, זה יהיה טוב" אמר הטבח למוכרת.
אז כן הרגשתי חבר, זה היה MW על גבול ה-W.
לא כיף בשר שחום, אחד הפרמטרים שיותר פגעו לכם בציון.
5. זבובים - אל דאגה, לא כחלק מהבשר ולא בתוך המסעדה,
אבל עקב הקורונה השיבו אותנו בחוץ ויש בכמויות.
כן, לא קשור להמבורגר,
אבל גם אווירה זה חשוב.
אז קצת קשה לאכול אותו כשהצמחייה מסביב מושכת כל מעופף לעזור לך לאכול.
6. בלי צלחות - שוב, corona time,
אבל קצת מצחיק שאנחנו יושבים לאכול בחוץ, והצלחת היחידה שמביאים לנו היא שקית הקרטון בה ההמבורגר ארוז.
רק אחרי שביקשתי, הביאו לנו צלחות עמוקות, כמו בתמונה של הצ'יפס.
הבנו, אסור לאכול בצלחות, תשיגו צלחות חד פעמי פשוטות...
7. קשה לסיים - בסעיף 7 בייתרונות רשמתי שהבשר ממלא.
תוך זמן קצר זה הופך לחיסרון.
הבשר כבד, לא טעים במיוחד, ואם כבר שילמתי כמעט 80 שקלים, אני אסיים את זה.
בגדול הביסים הראשונים היו נחמדים, השאר היה בכפייה.
8. כאב בטן קל -
ספקטרום התחושה שלאחר האוכל:
(קלקול קיבה / בחילה / צרבת / כבד בקיבה / תחושה בנויה / קל / לא מרגיש שאכלתי)
תחושה לא נעימה וכבדה של בשר הפירורים עם גבינת המלט.
סיכום:
המבורגר וולף, הוא המבורגר מצוין, למאנץ' בצפון.
כמו המיטבר, שצמוד אליו בדירוג, וולף הוא המבורגר לכל כיס, שמתפשר על איכות בשביל מחיר נמוך.
במכלול של מרכיבים, הוא תאווה לעיניים,
אבל אם היו נותנים לי לאכול רק את בשר הפירורים, הייתי אומר שהוא קצת יותר שומני מעד העצם.
אם הייתי חוזר למקום, זה היה בשביל לנסות את מה שלא המבורגר, כמו כריכים, סלטים וקינוחים.תחושה לא נעימה וכבדה של בשר הפירורים עם גבינת המלט.
סיכום:
המבורגר וולף, הוא המבורגר מצוין, למאנץ' בצפון.
כמו המיטבר, שצמוד אליו בדירוג, וולף הוא המבורגר לכל כיס, שמתפשר על איכות בשביל מחיר נמוך.
במכלול של מרכיבים, הוא תאווה לעיניים,
אבל אם היו נותנים לי לאכול רק את בשר הפירורים, הייתי אומר שהוא קצת יותר שומני מעד העצם.
ציון סופי:
56%
תגיות: קינוחים-מושחתים, גבינה-נמוכה, עשה-זאת-בעצמך, doctor-pepper, זבובים-בחוץ, בייקון-בקר, אין-שירות
תגיות: צ'יפס-אמיתי, צ'יפס-בטטה-אמיתי , צ'יפס-עם-גבינה
חזרה לטבלה המסכמת
**וולף**
**wolf**
תגובות
הוסף רשומת תגובה