Dirty Burger - המלוכלך

 



סגור לצמיתות




כתובת : המלך ג'ורג' 30, תל אביב.


תאריך ביקור : 30.12.20


20:52 הזמנו
21:22 קיבלנו (30 דקות הכנה)
21:29 אכלנו (7 דקות איסוף עצמי) [נאכל על ספסל]







שם ההמבורגרארוחת צ'יזבורגר - 201 גרם אנטריקוט בורגר עטוף בפרוסה עסיסית ונמסה של גבינת צ'דר, טמון בין שתי פרוסות חלה ענקית מרוחה באיולי "המלוכלך", עגבניית עידן, מלפפון מוחמץ ובצל סגול,
עם צ'יפס ושתיה.
63 שקלים.

(ל-200 גרם, זה יוצא 40 שקלים)




נייטרלי (הסעיף שאינו נוקט עמדה)


1. לא כתוב כמו שצריך ב-waze
כפי שרשום מעלה, מסעדת המלוכלך של אייל שני נמצאת ברחוב "המלך ג'ורג'",
עם זאת, אם תנסו להגיע למסעדה ע"י waze, היא תשלח אתכם למסעדה אחרת לגמרי, שנקראת "המזנון" ברחוב אבן גבירול 23.
חסכו כאב ראש, והתניידו למקום זה באמצעות גוגל מפות בלבד.




2. מידת מדיום קבועה
כל ההמבורגרים מגיעים במידת עשייה M, ולא ניתן לשנות.
חובבי המבורגרים אמיתיים מבינים שזו היא המידה הטובה ביותר להמבורגר.
מאידך, אלו שיעדיפו MR או MW עלולים להירתע מזה.
בצורה זו, אין דבר כזה להתבלבל בין קציצה אחת לאחרת, ולהתבלבל במידת העשייה, כי עושים את כולן ביחד.
זאת ועוד, הם עושים את זה לפי "נגלות".
הם שמים X קציצות על הגריל, וכאשר הגיעו למספר אנשים שביקשו להזמין ששווה למספר הקציצות של הגריל, הם עוצרים את ההזמנות, גם דרך אפליקציית wolt, רושמים שיש עומס.
כאשר הנגלה הבאה מונחת על הגריל, הם פותחים שוב את האפשרות להזמין.




3. התחושה שאחרי: כבדה
כן, בדרך כלל מגיע בסוף הביקורת,
אבל כיוון שזה לא יתרון או חיסרון ממשי,
היה לי חשוב לציין זאת בסעיף שאינו נוקט עמדה.

ספקטרום התחושה שלאחר האוכל:
(קלקול קיבה / בחילה / צרבת / כבד בקיבה / תחושה בנויה / קל / לא מרגיש שאכלתי)

ההמבורגר היה ממלא מאוד, ייתכן בעקבות פרוסות החלה הגדולות, וייתכן עקב הקציצה שהרגישה הרבה יותר גדולה מ-201 גרם.
לא הצלחנו אפילו לסיים לאכול את הלחם, כאשר במקומות אחרים אנו אוכלים קרוב ל-400 גרם.
אז כבד בקיבה, לא מלטף, וממש לא מתקרב לצרבת, פשוט סלע בקיבה.





יתרונות:

1. זול מאוד - באתי בשביל מחיר לכל כיס
בדירוג המקומות הזולים ביותר,
burger market במקום הראשון עם 36 שקלים,
והמלוכלך מגיע למקום השני לצד ויטרינה, עם 40 שקלים ל-200 גרם.
זה זול בטירוף, ומשמח שאפשר לקנות בשר איכותי במחיר שפוי.




2. קולה קפואה
אמנם פפסי במקום קולה רגילה, אבל השתייה שאתה מקבל קפואה וצוננת, תענוג.




3. גבינת צ'דר מצוינת
הגבינה צמיגית ונמתחת, בדיוק כפי שצ'דר צריכה להיות, מאוד איכותית.




4. בשר במידת עשייה מושלמת
לא בחרתי את מידת העשייה הקבועה שלהם, של ה-M על גבול MR,
אבל אני שמח שהם בחרו בשבילי.
מידת העשייה הכי מושלמת שיכולה להיות להמבורגר, לפחות לפי דעתי.
בשר M צלוי בצורה חזקה, כך שמרגישים את ה-crust (קרום) של הבשר, מאוד מיוחד.




5. חלה במקום לחמניה
השיווקון (גימיק) המאפיין את המלוכלך, והנקודה הכי חזקה שלהם, הוא שתי פרוסות חלה שמחליפות את תפקיד הלחמניה.
אני חייב להגיד שזה שינוי מרענן, והוא אולי בהתחלה מרגיש מאוד לא אורתודוקסי,
אבל הוא בהחלט מעניין, ולא פחות, טרי מאוד.
החלה אמנם מעט מלכלכת יותר מאשר לחמניה, אבל היא ממלאת יותר עקב הגודל שלה.
אף אחד מאיתנו לא הצליח לסיים את החלה...




6. צ'יפס טעים
הצ'יפס נחמד מאוד.
מלוח במידה, שומני במידה, הכל במידה.




7. באתי בשביל הבשר
חשבתי על זה מספר פעמים, אבל אני חושב שהבשר מספיק איכותי כדי להיכנס לקטגוריה.
לא נתפס כיצד איכות שכזאת קונים ב-40 שקלים בלבד.





חסרונות:

1. רק דרך וולט
1.1. אמנם קשור לקורונה, אבל זו כבר המציאות שלנו, וזה לא קורה בכל המסעדות:
גם אם הגעת למסעדה פיזית, אתה מוכרח להזמין דרך אפליקציית wolt, ופירוש הדבר לשלם עשרה שקלים על משלוח של חצי מטר בערך, מהמסעדה אליך.
1.2. השיטה של "המלוכלך" היא לעבוד ב"נגלות".    בכל נגלה, לשים על הגריל מספר מסויים של קציצות, ואז 'לשייך' את הלקוחות שמזמינים לכל קציצה שמטגנת על הגריל.
כאשר מספר הלקוחות עולה על מספר הקציצות שנמצאות על הגריל באותה הנגלה, המסעדה חוסמת אפשרות להזמנת משלוחים נוספים דרך וולט, עם הודעת "עומס על המסעדה".
כאשר נפתחת נגלה חדשה, עם קציצות חדשות, הודעת העומס מוסרת מן המערכת, וניתן להזמין שוב (בערך 5 דקות, ואז שוב הודעת עומס).
1.3. כתוצאה מתצורת העבודה הזו, גם כשהגעת פיזית למסעדה, ואתה נאלץ להזמין דרך וולט; אתה כנראה תיתקע באותה ההודעה שתגרום לך לדגום את האפליקציה כל דקה, כאילו אתה מחכה לאיזה מבצע מטורף דרך האינטרנט.
בקיצור, לא נוח כ"כ.




2. אין רטבים
אין רטבים בסיסיים של קטשופ ומיונז.
הרוטב היחיד שיש הוא רוטב הבית שלהם, רוטב איולי-פלפלים;
וחשוב לציין את הפלפלים, כי ללשון העדינה, רוטב זה יכול להיות חריף במקצת, כאשר זה הרוטב היחידי שיש.
שמים ממנו בכמויות גדולות מאוד בתוך הלחמניה, ומביאים ממנו בנדיבות, אם רוצים עוד, 
ועם זאת, המונופול שלו מעט מבאס.




3. אין סכו"ם
מילא אין רטבים, אבל היעדר סכו"ם חד פעמי זה מגוחך לגמרי.
זה לא ששכחו לשים לנו סכו"ם בתוך השקית, אין בכל המסעדה.
גם כאשר הלכנו וביקשנו מהם סכו"ם, הם אמרו שפשוט אין להם, ושאת התלונות שלנו אנחנו מוזמנים להעלות מול wolt.
(יש לציין ש-wolt אכן פיצו אותי על כך, אבל זה עדיין מחדל,
שכן wolt חשבו שיש כאן מעידה חד פעמית בה שכחו לשים סכו"ם בשקית שלנו (הרי היה משלוח),
ואילו אני לא מסקר את wolt עצמם, אני מסקר מסעדות,
ולדעתי פתיחה של מסעדה, לא משנה כמה חדשה היא, חייב שיהיו בה דברים בסיסיים, לרבות סכו"ם).




4. מלכלך מאוד
וכתוצאה מהסעיפים הקודמים: פרוסות במקום לחמניה והיעדר סכו"ם, ישנו קושי גדול בלאכול את ההמבורגר.
פרוסות החלה נרטבות ונחלשות הרבה יותר מהר מאשר חוסן של לחמניה,
ובלי סכו"ם, פשוט חזרנו לאכול כאנשי המערות.
אפשר להתנחם בעובדה שמפיות כן יש להם.




5. פפסי במקום קולה
גם אצל המלוכלך חוסכים בעלויות, ומביאים פפסי קולה, במקום המותג המוכר.
חבל.





סיכום:

מסעדת "המלוכלך" של אייל שני נפתחה לפני שבוע וחצי (אמצע חודש דצמבר 20),
היא חדשה מאוד, ולכן הגיוני שיהיו מספר פערים.
בגדול, אני תולה תקוות גדולות עבור המסעדה הזו,
בעיקר עקב התמורה עבור המחיר.
40 שקלים ללחמניית המבורגר עם בשר איכותי, אותו מחבקות שתי פרוסות חלה [קצת נסחפתי עם התיאורים של שני].
בהחלט מקום שהייתי חוזר אליו פעם נוספת.
ממליץ בחום.





ציון סופי:

71.25%




תגיות: פפסי-במקום-קולה, מידת-M-קבועה, ווייז-מטעה, אין-שירות

**המלוכלך**
**מלוכלך**

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

Jango - ג'אנגו

GDB

ויטרינה