פיקניק & picnic



מדיה:  
הצצה על המסעדה.
(שכחתי לצלם את המטבח :-(


כתובת : מפרץ שלמה 1, פארק פרס, חולון.



תאריך ביקור: 6.11.21



23:22 הזמנו.
23:32 קיבלנו (10 דקות הכנה).




שם ההמבורגרהמבורגר פיקניק סטייל 200 גרם- רוטב ברביקיו, חלפיניו, בצל קריספי, בצל מקורמל, עלי רוקט וטופינג של רוסטביף מעושן חם ביתי. - 66 שקלים.
שדרוג לארוחה: 17 שקלים.
בארוחה ניתן לקבל צ'יפס / צי'פס שום,
ומבחינת שתייה יש להם רק פפסי (אין קולה רגילה).
תוספת צ'דר על ההמבורגר: 5 שקלים.




סה"כ 88 שקלים.

(ל-200 גרם זה יוצא 52 שקלים) (שדרוג לעסקית בתוספת 17 שקלים)


קדם דבר:

1. עיקר העשייה של הבלוג שלי היה בתקופת הקורונה.
זמן בו היה ניתן לקחת רק TA, ולא היה אפשר לשבת במקום.
ביוני 2020 הכרתי את פיקניק לראשונה, דרך TA, והוא היה נחמד מאוד.
שנה וקצת לאחר מכן, חזרתי לבדוק איך הם בישיבה במקום.
2. מבחינת המבורגרים בחולון, מלבד פיקניק, יש לנו את גורדוס ופאזל,
ואת איש הלילה וג'וסי בורגר שעושים משלוחים בלבד.
היה לי חשוב לחזור לבקר את פיקניק, כי לפחות לפי מה שאני זוכר, הם הכי בלטו בחולון.







יתרונות:

1. אסאדו עסיסי
כמעט בכל המקומות בהם הוספתי אסאדו כתוספת על הקציצה, הוא היה יבש, הוא לא הוסיף להמבורגר, אלא רק גרע ממנו.




בפיקניק, המנה "פיקניק סטייל" מגיעה עם תוספת של רוסטביף מעושן, והיא בהחלט מוסיפה למכלול.
האסאדו עסיסי, מיצי, וממש כיף לאכול אותו.
אם לא האסאדו, ההמבורגר היה די גנרי.    שווה לקחת אותו.

האסאדו מוסיף מאוד

2. גבינת צ'דר מעולה
לא רבים המקומות בהם גבינת הצ'דר היא לא סתם רוטב, אלא גבינה אמיתית ואיכותית שנמתחת בכל ביס.
גבינת הצ'דר של פיקניק היא אכן איכותית, ולכן אני ממליץ להוסיף ממנה עוד ועוד, היא תשפר לכם את הבורגר.
טעימה מאוד.

סמיכה וטובה

3. תפריט גדול
3.1. התפריט של פיקניק גדול, גם פיזית, וגם מבחינת תוכן.
מלבד המבורגרים ישנם כריכים, סלטים, נקניקיות, קינוחים, ואפילו בוריטו.
משום שאני מסקר המבורגרים בלבד, זה מה שאני אקח,
אבל פיקניק נראה כמקום בילוי לא רק בשביל המבורגרים, ישנו שפע קולינרי שלם שם.

מסופון

3.2. מסופון בנוסף לתפריט פיזי
בנוסף לכך, יש את האפשרות לבחור האם להזמין באמצעות תפריט פיזי מול מוכרת נחמדה,
או במסופון בלי הרבה תקשורת עם העובדים.
מעולה.



4. תקליטנית
כמו בבאזז או בג'אנגו,
גם אצל פיקניק יש לנו עמדת תקליטן, שצמודה למסעדה.
הכל כדי להוסיף לאווירה, שאתה לא רק אוכל, אלא כביכול נמצא בתוך "מועדון".
(על אף שכל מסעדת פיקניק נמצאת בחוץ).
ממליץ לכם להגיע בצהריים כשחם ונעים, ולא כמוני ב-23 בלילה.
בשעה כזו, אני לא מבין איך התקליטנית עדיין עובדת, שכן ממש קר, אבל כל הכבוד לה.
תגיעו בצהריים, תהנו יותר.

A cool DJ


5. עמדות פעילות
מלבד התקליטנית, בפיקניק ישנן עמדות פעילות, כמו מכונת צילום:

Say Cheese

או "מכונת אגרוף", כזו בה אתה נותן אגרוף לשק אגרוף, וזה נותן לך ציון:

הכל ממותג "פיקניק"




חסרונות:



1. יקר
המחירים בפיקניק ממש לא מוצדקים.
1.1. אמנם המבורגר 200 גרם פשוט עולה רק 52 שקלים,
אבל המבורגר מיוחד (מה שלקחתי) עולה 66 שקלים להמבורגר לבדו.
שדרוג לעסקית זה עוד 17 שקלים, ואז זה כבר 83 שקלים.




לפי דעתי 70 שקל לארוחה זה הממוצע, ומה שעובר אותו - נחשב יקר.
1.2. מה גם שנקניקיה עולה פה מעל 50 שקלים, וכריך.. כמעט 60.
אפילו בארומה אין את המחירים האלה...
1.3. מלבי פשוט יעלה 15 שקלים.
מאוד לא VFM (תמורה למחיר).
1.4. אפילו המבצעים שלהם לא מבצעים.
נניח 2 המבורגרים ב-62 שקלים, נשמע מצוין.
אך באותיות הקטנות, זה בימים א' עד ד' לאחר השעה 23:00, ובמינימום הזמנה של 80 שקלים.
כלומר שזה לא נגמר ב-62 שקלים, על אף שיש מבצע, אתה צריך להשלים ל-80 שקלים ע"י כך שתקנה עוד דברים.

יש מן ההונאה בעניין



2. צ'יפס השום נמאס מהר
2.1. לפיקניק יש שני סוגים של צ'יפס,
צ'יפס רגיל וצ'יפס שום.
למען הסר ספק, צ'יפס השום הוא הצ'יפס הרגיל שלהם, אליו הוסיפו שום כתוש.
מצד אחד, הצ'יפס שלהם די גנרי, וללא השום זה היה מאוד משעמם לאכול אותו.
מצד שני, השום טעים מאוד בביסים הראשונים ותו לא.
עם הזמן, כל ביס בצ'יפס השום הזה גורם לו להיות יותר מידי.
לפי דעתי, הם היו צריכים לכתוש את השום בצורה הרבה יותר דקה, ולפזר אותו בצורה אחידה על הצ'יפס.
מה שקורה הוא שרוב הצ'יפס הוא רגיל וגנרי, ואז פעם ב, אתה צריך להתמודד עם גושי שום מאסיביים.
שוב, זה מפתיע ונחמד בהתחלה, אבל שדה המוקשים הזה נמאס מאוד מהר.
2.2. בנוסף לעובדה שהצ'יפס נמאס, חשוב לציין שהוא מגיע קר.
אני כנראה לא שמתי לב לזה, כי ההמבורגר מגיע חם, ודי שילבתי ביניהם,
אבל ידידה הסבה את תשומת ליבי, ואכן הצ'יפס לא מגיע חם.
עשו טובה, קחו טבעות בצל או משהו.    יותר מידי נורות אדומות.

בום של שום

3. חמאת שום מפרקת את המכלול
ואם כבר דיברנו על שום, יש אפשרות להוסיף תוספת על ההמבורגר של חמאת בזיליקום ושום ב-8 שקלים.
חשוב לציין שהתוספת הזו טעימה מאוד (לפי אותה ידידה), אך היא מפרקת את ההמבורגר לגורמים.
היא גורמת ללחמניה להתפרק בתהליך, הורסת את המרקם העדין, ומאוד קשה לאכול את ההמבורגר ככה.
ממתי שום הפך לאויב?...

נפרדנו כך.... הייתה חמאה....

4. פפסי במקום קולה
סעיף עליו עברנו בביקורת הקודמת, אבל חשוב להזכיר את זה גם כאן.
העיקר הם חידשו את המקום, הביאו מכונת אגרוף, אבל לא שדרגו את איכות השתייה.

טעם של בני ברק



5. רטבים הם שקיות
גם ברטבים, פיקניק עושים לנו עבודה קשה.
במקום להביא בקבוקים לחיצים נורמלים לשולחנות, או אפילו מנפקים לחיצים, מהם אפשר למלא לתוך קוקוקטים,
פשוט מביאים שקיות רטבים, ואז חלק מהאטרקציה זה לפתוח אותן.
מאוד מתסבך, ומוריד מההנאה.



6. איולי אבוקדו הוא אבוקדו מרוסק
יש לפיקניק קטע עם דברים כתושים.
כמו השום הכתוש שהם מפזרים על הצ'יפס,
גם איולי האבוקדו שלהם, שבהתחלה נשמע לי מעניין, התגלה כאבוקדו כתוש בקופסה.
לא טעים ולא נעים.

איולי אבוקדו משמאל.  מימין זה חלפיניו.

7. התחושה שאחרי: כאב בטן
התחושה שאחרי לאכול בפיקניק היא ממלאת, יחד עם כבד בקיבה.
זמן קצר לאחר מכן, מתחיל כאב בטן קל, וזה לא יושב טוב בקיבה.

ספקטרום התחושה שלאחר האוכל:
(קלקול קיבה / בחילה / צרבת / כבד בקיבה / תחושה בנויה / קל / לא מרגיש שאכלתי)




סיכום:

פיקניק היא מסעדת ההמבורגרים שעדיין נחשבת הפנינה של חולון, המקום הכי מוצלח של חולון.
המבורגר פיקניק סטייל הוא בין ההמבורגרים היותר עסיסיים שאכלתי.
המחירים יקרים מאוד, בהם אתה (כביכול) משלם על האווירה של התקליטנית ושל המכונות שיש במקום.
כלל מקומות הישיבה נמצאים בחוץ, אז קחו בחשבון שאם תבואו לקראת הלילה, יהיה קר, כמו הצ'יפס שייצא לכם בארוחה.
התמורה לא שווה את המחיר, ההמבורגר אולי נחמד וטעים, אבל הוא מתנקם בך קצת אחרי.
אם המבורגר בחולון - רק פיקניק,
אם אפשר לערוק לערים שכנות - עדיף.
ממליץ על המקום למקומיים שבינינו.



ציון:

55%

ציון קודם:

65%

ציון סופי:

60%






-------↑--------------2---------------↑-------

-------↓--------------1---------------↓-------




כתובת : פארק פרס, חולון.
אם אתם רואים את סעידה בפארק, אז תעלו מהמדרגות הראשונות שתראו, וזה שם.

תאריך ביקור : 25.6.20.


שם ההמבורגר : המבורגר קלאסי 300 גרם - רוטב פיקניק, חסה, עגבניה, חמוצים ובצל סגול.


מחיר: המבורגר קלאסי עולה 45 שקלים ל-220 גרם
 ו-58 שקלים ל-300 גרם, ללא ארוחה.
תוספת צ'דר 5 שקלים.
סה"כ יצא לי 63 שקלים לצ'יזבורגר.

סוג ההזמנה - Take away.
הזמנתי בשעה 13:03.
קיבלתי בשעה 13:26 (23 דקות הכנה, סביר)
התחלתי לאכול 14:07.


ייתרונות :

1. עיצוב ואווירה - המקום עם הכי הרבה סטייל שראיתי. (נעקף ע"י כביש 90)
ססגוני בטירוף, הכיסאות צבעוניים (ונוחים מאוד לישיבה).
למקום פשוט יש שיק ואווירה מאוד מיוחדים.
עם מוזיקה נעימה ברקע, ועם הבריזה של חולון, כל מה שחסר זה רק ים.

2. טכנולוגיה - כמו בחלק מן המקומות, למקום יש "מכשירי צפצוף".
מכשירים שאתה לוקח איתך לשבת, שמצפצפים ברגע שההזמנה שלך מוכנה, יעיל.



3. תפריט אטרקטיבי - התפריט שלהם מאוד מושך את העין.
לא רק עקב הצבע הורוד החזק שלו,
אלא עקב כל מיני דברים מיוחדים ששמתי לב אליהם.
3.1. מגוון מתוקים - בתפריט המתוקים יש לך מספר אופציות מאוד נחמדות:
מלבי - עשרה שקלים.
בן אנד ג'ריז - 15 שקלים.
תמרה - 15 שקלים.
קראק פאי - 28 שקלים.
כדור שוקולד - שלושה שקלים.
הלהיב אותי בעיקר כדור השוקולד, שאמנם הוא קצת יקר בשביל כדור אחד, אבל זה מאוד מגניב, אם אתה רוצה לקנח במשהו קטן ולא בובמבסטי לאחר ההמבורגר ;-)
3.2. חצי קילו צ'יפס - משהו שלא ראיתי באף מקום אחר.
מלבד לקחת צ'יפס בארוחה (שמגיע בכמות קטנה יחסית), יש לך את האפשרות לקחת חצי קילו צ'יפס ב-39 שקלים.
שוב המחיר מעט גבוה, אבל האופציה מאוד נחמדה, ולא מכיר אותה במקומות אחרים.
3.3. תוספות על ההמבורגר זולות - אם עד עכשיו הם הגזימו, אז לטופינגס נתנו מחיר קבוע,
חלפיניו, בצל מקורמל וצ'דר, כל אחד מהם בחמישה שקלים.


4. הכל מופרד ב-take away - ברוב המקומות, כאשר אתה עושה TA, אתה במירוץ נגד הזמן.
לא רק כי ההמבורגר מתקרר, אלא כי הקציצה מרטיבה את הלחמנייה, ולאט לאט הופכת אותה למעין ספוג.
עד כה, בורגר סאלון הצטיינה בהפרדה, שכן הם היו שמים קרטון שיפריד את הקציצה מן הלחמניה,
אך כעת, פיקניק עוברים אותם בגדול.
הפרד ומשול מוחלט, כאשר לחמניה בצד אחד, קציצה בצד שני והסלט בשלישי.
כך, הכל נשמר בצורה טרייה, שום אלמנט לא משפיע על חברו, וניתן להרכיב את ההמבורגר בעצמך כשאתה מוכן לאכול.
זאת ועוד, הבשר עצמו נשמר בעטיפה תרמית שנראית מאלומיניום, כדי שהוא יישאר חם (ואכן נשאר חם).



5. מידת עשייה טובה - הזמנתי מדיום וקיבלתי משהו שהוא בין מדיום לבין מדיום רייר.
זה כמובן עדיף מאשר לקבל משהו לכיוון השרוף,
אבל עדיין, מעטים המקומות בהם אוכל לאכול MR ולהנות.
אז כאן, כמו ב-fat cow, מידת עשייה MR גורמת לבשר להיות סיבי מאוד ומתפרק בקטע שמפסיקים להרגיש את הטעם שלו, פחות אהבתי.
פעם הבאה, עדיף להזמין MW, ולקבל את זה M.
שורה תחתונה: הם עושים חצי מידת עשייה פחות.
הנקודה הזו היא לא ייתרון ולא חיסרון כ"כ, סוג של מידע על איך הם צולים את הבשר.
כיוון שהיה יחסית טעים, גם בשביל הטעות הזו וגם בשביל TA, שמתי בייתרונות בסוף.



6. צ'יפס טעים - יש למקום "גרליק צ'יפס", צ'יפס עם שום שהוא "חצי אמיתי".
הכוונה היא לצ'יפס שעל חצי ממנו יש עדיין את הקליפה.
קצת דומה למה שהולך ברובן, נחמד ביותר.
הצ'יפס של רובן יותר טעים לדעתי.


7. שומניות גבוהה - גם כאן, כמו בג'אנגו, מערבבים שומן כבש יחד עם השומן הכללי,
מה שהופך את הקציצה לשומנית מאוד, רכה, עם טעם מודגש ומורגש.
(החדשות הרעות הן אחרי שמסיימים לאכול, היא נורא כבדה בבטן כתוצאה מכך).

8. הוראות הרכבה - אם אתה לוקח המבורגר שמכיל עליו אסאדו מפורק, אתה תקבל פתק של "הוראות הרכבה".
קונספט חמוד ממש, אחלה גימיק!




חסרונות:

1. פפסי מקס במקום זירו - אני שונא את המקומות האלה שמתקמצנים ומביאים לך פפסי מקס במקום זירו.
מה הקטע, תשקיעו עוד כמה שקלים ותקנו משהו נורמלי, או לפחות תתנו את האפשרות לבחור את המותג שכולם אוהבים על פני המותג הבני ברקי.
יש את זה גם באנגוס, מזעזע.

2. לא הביאו סכו"ם - אם אני לוקח TA, ואני בתנאי שטח, איך אני אמור לתפעל את זה?
כיצד אני אמור למרוח את רוטב הפיקניק על הקציצה אם אין לי סכו"ם חד פעמי?
מצטער לאכזב - צ'יפס זה לא מזלג.



3. הבשר הוא די ממוצע - אני יודע שהחמאתי לו די הרבה בייתרונות, אבל הבשר עצמו לא וואו.
נתחי הבשר הם לא הכי איכותיים שיש;
הבשר הוא קצת מעל הקטגוריה של "זורם כשיש מאנץ'".
הוא לא מגיע לקטגוריה של "טעים מאוד".
הוא בסדר, הוא טרי, הוא סיבי והוא עובר מבחן במה, אבל פה זה נגמר.

4. חלקי סחוס קשים - כמו בסוסו, רוברטס, ג'אנגו ועוד הרבה מקומות,
גם בפיקניק ישנם חלקי סחוס קשים שאתה צריך להוציא תוך כדי אכילה, מבאס.





5. בשר כבד מאוד - בספקטרום התחושה שלאחר האוכל
(קלקול קיבה / בחילה / צרבת / כבד בקיבה / תחושה בנויה / קל / לא מרגיש שאכלתי):
עודף השומן והשמן של הקציצה גורמים לתחושה לא כזו נעימה לאחר סיום האוכל, תחושה של סלע בבטן,
של "אכלתי יותר מידי", תחושה לא מהנה במיוחד.

6. צ'דר ממוצעת - גבינת הצ'דר היא קרה, וסתם נחה על הלחמניה.
לא נמסה על הקציצה או משהו.
לא שווה לקחת.




7. סלט מסריח מבצל - הסלט המופרד שהביאו לי, הדיף ריח חזק מאוד של בצל.
נחנקתי מהריח, אז לא העזתי לטעום אותו.


סיכום:
מלוח ושומני בקטע בינוני.
המקום "פיקניק בפארק" הוא הפנינה של חולון (בעיקר כי הוא מתמודד נגד גורדוס).
הוא מקום שמביא אווירה נעימה לעיניים (צבעוני), לאוזניים (מוזיקה נעימה) אך לא בהכרח לבטן.
המבורגריה שהיא יותר למאנצ'ים (כמו מיטבר לדוגמא).
הבשר של הקציצה הוא לא בהכרח מהנתחים הכי איכותיים, אבל רואים שהם מתאמצים (ניכר ב-TA).
מלבד שיק, למקום יש אטרקציות מאוד מיוחדות כמו חצי קילו צ'יפס, קינוחים מיניאטורים ותפריט די מגוון.
אני באופן אישי מתכוון לתת לו צ'אנס נוסף להעלות את הרמה, כי אני חושב שיש לו פוטנציאל,
בטוח הרבה יותר מלשכן שלו...

ציון סופי:
65%

-------↑--------------1---------------↑-------



חזרה לטבלה המסכמת


**פיקניק**
**picnic**

תגיות: צ'יפס-אמיתי , צ'יפס-בטטה-אמיתי, סטייל, פפסי-במקום-קולה, שווה-במשלוח,
המבורגר-אווירה, המבורגר-מצועצע, צעצועים,פלסטיק-מציק, תקליטן-במקום, ללא-שירות

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

Jango - ג'אנגו

GDB

ויטרינה