סבסטיאן

 




כתובת : משכית 33, הרצליה.


תאריך ביקור : 5.12.20

הזמנתי ב-16:18
לקחתי ואכלתי ב-16:36 (18 דקות הכנה)

נאכל על ספסל




תפריט אינטרנטי


שם ההמבורגר : המבורגר- 220 גרם של בשר צלעות, שפונדרה ומכסה אנטריקוט.
תיבול: מלח ופלפל שחור גרוס,
מוגש עם חסה, פרוסות עגבניה, מלפפון חמוץ ביתי ובצל צרוב. מגיע עם צ'יפס - 73 שקלים.
תוספת צ'דר - עשרה שקלים.
סה"כ - 83 שקלים.
הנחה של 10% למזמינים דרך האתר.
סה"כ מעודכן: 75 שקלים.

(אין ארוחות)



יתרונות:


1. שומני בקטע טוב
כבר על ההתחלה, כשטועמים את הבשר, ניתן להבחין בשומניות מאוד מיוחדת, שעושה את הבשר הפוך לגמרי מיבש.
ככל הנראה הרגשתי את טעם הקשתית (שפונדרה).
הקשתית(נתח בשר מספר 9)  היא נתח סיבי ושומני מאוד, כ-40% שומן.
טעמה עז, ומתאימה במיוחד לבישול איטי, תבשילי קדירה, צליה בגריל ומעשנת.
בתור קציצה להמבורגר היא הייתה איכותית ביותר וטעימה.




2. באתי בשביל הבשר
סבסטיאן הוא האח הקטן של מסעדת האדסון.
שוב, על עניין האיכות.
תיאור ההמבורגר מסתנכרן עם הטעם, כאשר מקבלים תחושה של האדסון עם נגיעות NG.
שני אלה מקומות עם הבשר האיכותי ביותר שהכרתי, וסבסטיאן היא לחלוטין מקום שלישי מבחינת איכות בשר.
מדרג המקומות:
1. NG
2. האדסון
3. סבסטיאן
4. FatCow / ג'אנגו





3. צ'יפס חם ואיכותי
הצ'יפס של סבסטיאן מגיע רותח (בקטע טוב מאוד),
במרקם מושלם של פריך מבחוץ ופירה מבפנים.
רואים שהצ'יפס והבשר הגיעו מאותו המקום.




4. התחושה שאחרי: מלטפת
עם בשר איכותי שכזה, איך אפשר שלא, פשוט תחושה נעימה של בשר איכותי שנח לו בקיבה.
ספקטרום התחושה שלאחר האוכל:
(קלקול קיבה / בחילה / צרבת/ כבד בקיבה/ תחושה בנויה / קל / לא מרגיש שאכלתי)





חסרונות:

1. המבורגר יבש
אמרנו בסעיף 2 ביתרונות "באתי בשביל הבשר",
ועל כן, כמכלול, הוא די יבש.
מלבד קטשופ ומיונז, הדבר היחיד שהביאו לי הוא מיונז חריף, שאכלתי בכוח, כי אין שום דבר אחר,
הבצל המטוגן שהיה לי על ההמבורגר היה יבש ביותר, ויותר גורע מאשר מוסיף (כי הבשר איכותי, ומוסיפים לו בצל פשוט), וגם הצ'דר שלקחתי מעל, פשוט לא עיבו את ההמבורגר למכלול איכותי.




2. גבינת הצ'דר
גבינת הצ'דר הזכירה מאוד רוטב.
לא הייתה לה מסה כלל, והיא נחה לה על ההמבורגר, בלי הרבה טעם.
לא להאמין שהיא עולה עשרה שקלים, פשוט שוד לאור היום.
ממש לא תמורה למחיר.






3. מקום פשוט
אז כן, הבשר הוא בליגה של הגדולים,
אבל בעיקרון, המקום הזה הוא לא להמבורגרים.
שמתי לב למנות דגל שנראות הרבה יותר מפתות, כמו לחמניה עם שום שחור (כמו GDB) ממולאת בסלמון.
אם לא הייתי מסקר של המבורגרים, וודאי הייתי לוקח אותה.
אז אין לי מושג מי המליץ על המקום בתור "לבדוק את ההמבורגר שלו", אבל הוא טועה ומטעה.




4. יקר בטירוף
כן, הבשר איכותי, בסדר.
אבל 83 שקלים להמבורגר+צ'יפס ואפילו ללא שתייה, זה גזל.
זה פשוט לא הגיוני לשלם את המחיר הזה.
המסעדה הזו היא לא לכל כיס, אלא לקרניבורים שמגיעים לאכול נתחי בשר לבד, ללא הלחמניות העוטפות.
סבסטיאן נכנס למקום השני עם ההמבורגר היקר ביותר.
מדרג המקומות:
1. האדסון עם 96 שקלים.
2. סבסטיאן עם 83 שקלים.
3. NG עם 79 שקלים.




סיכום:

סבסטיאן איננו המבורגריה.
המסעדה היא כמו "לחם בשר", "מקום של בשר", או כל מיני מקומות אחרים שלא עשיתי עליהם ביקורת, כי הם לא בתחום העיסוק שלי.
רוטשילד אני עדיין לא, והמטרה היא להנגיש מדריך המבורגרים שיתאים לציבור הרחב, ולא מנות גורמה עם מחירים בשמיים.
סבסטיאן הוא עם בשר מדהים, אבל המחיר גורע ממנו המון.
הצ'יפס שלו מדויק, טבעות הבצל כמו המכלול פשוטות מאוד, ועם זאת, עקב רוברט'ס ומיטבר המאוד ממוצעות, הוא הפנינה של הרצליה.




ציון:

71.15%



**סבסטיאן**

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

Jango - ג'אנגו

GDB

ויטרינה