קניבר
כתובת : שדרות מוריה 110, חיפה.
תאריך ביקור: 31.3.21
12:56 הזמנו
13:17 קיבלנו ואכלנו (21 דקות הכנה)
שם ההמבורגר: צ'יזי- הקלאסי שלנו במילוי 3 גבינות (גאודה, צ'דר ופרמז'ן) - 51 שקלים.
תוספת על ההמבורגר - חמאת שום - 3 שקלים.
צ'יפס בלגי גדול - 29 שקלים.
גרטן תפוח אדמה בשמנת ובגבינה - 19 שקלים.
תפוזים - 11 שקלים
סה"כ 113 שקלים.
(ל-200 גרם, זה יוצא 47 שקלים) (אין עסקיות).
הסעיף שאינו נוקט עמדה:
1. המקום היה ריק כשהגענו
הגענו ביום רביעי בשעה 12:45, והמקום היה ריק מאדם.
מצד אחד, הגיוני שיהיה ריק, כי זה אמצע שבוע וגם בצהריים,
אבל מצד השני זה גם חול המועד, אז אתה מצפה לראות אנשים.
קצת מחשיד.
אי אפשר להגיד שלא עובר שם כלב, כי הנה בצד שמאל... |
יתרונות:
1. יש למקום סטייל
1.1.המקום מעוצב בסגנון טקסס, הכל מעצים (made of wood), צמחים על התקרה, ומוזיקה חלשה ונעימה שמתנגנת ברקע.
1.1.המקום מעוצב בסגנון טקסס, הכל מעצים (made of wood), צמחים על התקרה, ומוזיקה חלשה ונעימה שמתנגנת ברקע.
1.2. על השולחן יש דף שהוא בעצם משחק "ארץ עיר" שניתן לשחק עד אשר תַּגִּיעֶנָּה המנות.
2. אדיבות השירות
דריה המארחת/מלצרית מאוד נחמדה.
דריה המארחת/מלצרית מאוד נחמדה.
היא מייעצת מה כדאי לשים על ההמבורגר ומה לא.
לדוגמא, יעקב (חבר) שלקח מנה כבדה ורצה להוסיף עליה גבינה כחולה, היא המליצה לו שלא לעשות את זה, כדי לא להרוס את המנה (גבינה כחולה היא מאוד כבדה, והחבר לקח איטלקי שגם ככה עמוס בתוספות).
3. שירות עצמי
במקום שמלצרית תבוא אליך, אתה מגיע אליה על מנת להזמין את המנות.
כך אין צורך לשלם על שירות.
מאוד מזכיר את מה שקורה בויטרינה.
4. מפנקים בתוספות
אם זו גבינת צ'דר אנגלית שחבר הזמין כתוספת על ההמבורגר, וקיבל לפחות 4 פרוסות,
אם זו מנת הצ'יפס הגדול שהיא מנה לפחות לשלושה אנשים,
ואם זה מגוון הגבינות שהסתתר בתוך הבשר שלי.
קניבר מפנקים בשפע של תוספות.
5. מתקדמים טכנולוגית
כמו במקדונאלדס, ממפיס וfatcow, גם כאן יש טאבלט בשביל להזמין את מה שאתה רוצה, ולהקל את העומס (הכוזב) על המארחת/מלצרית/הכל בערך.
חסרונות:
1. טעם של כשר פסח
אז כן, הגעתי בזמן חול המועד של פסח, והלחמניה הייתה כשרה לפסח,
אבל היא לא היחידה שהייתה בטעם של כשר לפסח.
הבשר, הגבינות והצ'יפס, כולם היו בטעם של כשר לפסח.
מה זה אומר?
אין טעם.
לא טעים,
לא מגעיל,
אין טעם בכלל.
אולי חולי קורונה לשעבר יוכלו להזדהות.
אני טובע מושג חדש: "טעם של קניבר" (מספר 7 באקדמיה).
משמעותו: למנה הזו/לבשר הזה אין טעם בכלל.
לא טעים ולא מגעיל, אין טעם.
אגב, אפילו לקציצה של מקדונאלדס יש טעם כלשהוא, טעם של קרטון אבל זה טעם.
בקניבר, אתה אוכל, ואתה חושב לעצמך אולי אתה נמצא בחלום, מרוב שלא מרגישים דבר.
2. קציצה בלי נשמה
הגיע כהלצה מאחד החברים, אבל זה ממש מתאים לבשר.
טעמתי גם מבשר הבקר וגם מבשר האנטריקוט, ושניהם ללא טעם בכלל.
כאילו הדפיסו את הקציצות האלה בתלת מימד.
הגבינות הן 80% פלסטיק, והצ'יפס הוא 80% זכוכית.
מרגיש כאילו אנחנו בתוך בית בובות, ומביאים לנו אוכל מזויף.
כן אפשר ללעוס את זה, אבל כמו שיש beyond meat, אז זו beyond restaurant.
גם הרטבים לא עזרו. |
3. גבינה טבעונית?
כמובן שהגבינה לא טבעונית, אבל גם לה לא היה טעם בכלל.
היא נראית מצוין, נמתחת כמו שצריך,
ובדר"כ אומרים when it walks like a duck and it talks like a duck
אבל כנראה זה לא המקרה כאן.
זאת ועוד, מאוד התאכזבתי שכאן, תערובת הגבינות של צ'דר, גאודה ופרמז'ן זו בדיוק אותה תערובת ממנה נהנתי כ"כ בטרומן,
זה היה כל כך טעים שהכתרתי את המקום למלך הגבינה.
והנה כנראה שזה לא קשור לסוג הגבינות בו משתמשים, אלא למקום עצמו, אם הוא מתאמץ או לא.
ככל הנראה, כיוון שמכניסים את כל התוספות לתוך הקציצה עצמה (הגימיק של המקום), הם פחות משקיעים בבשר עצמו,
כי למה להשקיע, אם גם ככה הקציצה סופגת לתוכה את הטעמים של כל התוספות, לרבות את של הגבינות.
4. לא נוח בבטן לאחר סיום
קודם כל לא סיימתי לאכול את ההמבורגר, כמו ב-burger station 23.
וגם לי וגם לחברים שלי היה בלאגן בבטן.
עם הזמן נוצרת כבדות בבטן שהופכת לצרבת.
שעה לאחר מכן, הייתה לי תחושת בחילה קלה.
לחבר אחר, הבשר עלה לו במעלה הגרון.
ספקטרום התחושה שלאחר האוכל:
(קלקול קיבה / בחילה / צרבת / כבד בקיבה / תחושה בנויה / קל / לא מרגיש שאכלתי)
סיכום:
קניבר היא מסעדה שמאוד כיף לצלם בה את המנות, ופה זה נגמר.
היא מסעדה שהיא חלום.
בעיקר כי אתה לא מרגיש את ההמבורגר תוך כדי שאתה אוכל אותו, כמו בחלום.
אבל כשאתה מסיים לאכול...אתה מרגיש אותו ובגדול.
לא לחינם הכתב שי שוורץ של קהילת המבורגר ישראל התאכזב מהמקום ובגדול.
ממליץ להתרחק.
למען בריאותכם, תאכלו במקום אחר. |
ציון:
26%
תגיות: לא-הצלחתי-לסיים, שירים-ברקע
**קניבר**
תגובות
הוסף רשומת תגובה