בית הבורגר

 



מדיה:  


הצצה - סיור במסעדה.
הצצה על הטבח הופך קציצות.
ראיון בזק:
לין: "הבשר שלנו נטחן במקום, בשר טרי.
יש לנו שלושה סוגים, בקר, אנטריקוט וטלה.
אין שום דבר שהוא מעובד.
אתה אכלת אנטריקוט".







כתובת : קרן היסוד 20, בת ים.




תאריך ביקור: 17.3.22





20:04 הזמנתי.
20:14 קיבלתי. (10 דקות הכנה)






שם ההמבורגרדאבל בורגר (240 גרם) - 39 שקלים.
אננס מקורמל על הפלאנצ'ה - 5 שקלים.




מנת MIX מטוגנים - פלטת מטוגנים: שניצלונים + צ'יפס + כדורי פירה + טבעות בצל - 39 שקלים.

בקבוק 0.5 ליטר - קולה זירו - 12 שקלים.





סה"כ 95 שקלים.





פינוק: הכל.





(ל-220 גרם זה יוצא 39 שקלים) (אין עסקיות).





קדם דבר:

1. בת ים היא עיר מעט קשה בתחום ההמבורגרים.
המפורסם ביותר שבה נקרא טל בורגר, אפשר לקרוא לו גם ידוע לשמצה, כי רוב האנשים אומרים שזו חתוליה.
מלבדו, יש לנו את בית הבורגר, את Mr Jack ואת Z Burger.
ככל הנראה לא שמעתם על אף אחת מההמבורגריות הללו, משום שהרמה של כולן לא הייתה מספיק גבוהה, כדי להגיע לכותרות.
ממש לאחרונה אגב, נפתח סניף חדש של סוסו אנד סאנס ברחוב דרך בן גוריון בבת ים, אז כנראה שהוא יהיה הכי טוב בעיר, אם אתם מחפשים.

2. הבחירה היכן לאכול בבת ים, הייתה קשה. שכן לא באמת עפים על אף אחד מהמקומות הללו,
וגם אם אתה שואל תושב מבת ים, הוא יגיד לך לצאת מהעיר.
עדיין, היה לי חשוב לסמן V על בת ים, והלכתי למקום שבאופן יחסי, לפי דעת קהל, נחשב הכי טוב.

3. אין הרבה חניה במקום, צריך לחנות בחניות של בתים פרטיים, וזה מרגיש לא נעים + בקושי יש חניה.
אולי מזכיר קצת את פיקאפ.

4. מדובר על מקום שמאוד מזכיר שווארמיה, כמו אבו סוסו בחיפה.




יתרונות:

1. זול בטירוף
אפשר להזמין כאן המבורגר עם קציצה אחת של 120 גרם, במחיר של 29 שקלים.
דאבל המבורגר, שפירושו שתי קציצות של 120 גרם, יעלה לכם 39 שקלים.
הייתי ישר שם את המקום בראש המקומות הזולים בארץ, אבל לצערי הטעם בהתאם למחיר.
(אפרט בחסרונות).
1.1. אם אתם מחפשים משהו שהוא זול, ולהשקיט את הקרקור בבטן, בית הבורגר הוא לגמרי אופציה.

זול כמו פורט 19



2. המקום כשר
תמיד חשוב לציין את יתרון הכשרות, חשוב להרבה אנשים.
עם זאת, שמלבד סוסו אנד סאנס, אני מאמין שכל ההמבורגריות בבת ים - כשרות הן.




3. מקום ראשון בשפע תוספות בכל הארץ
מסעדת בית הבורגר ממש לא מזכירה מסעדת המבורגרים רגילה.
היא יותר מזכירה מקום של שווארמה, או של הכנת כריכים.
יש להם 30 תוספות שונות שניתן לשים על ההמבורגר, ו-20 רטבים שונים שאפשר להוסיף.
(אולי מעט מזכיר את ג'וני קריספי).




3.1. יש לציין שרוב התוספות לא באמת טעימות/לא משתלבות בכלל על קציצת בשר...
עם זאת, עדיין מגניב שיש מגוון ושיש את האפשרות.
ההמבורגר בטוח לא היה יבש.




3.2. מזכיר קצת ארוחת חג שעושים אצל המשפחה המורחבת, ויש מיליון סלטים,
פותחים שולחן, ואתה יכול לשים לך בפיתה הכל מהכל.

אם זה רק היה טעים...



4. ממרחים נחמדים
ישנם שני ממרחים שדווקא כן אהבתי.
הראשון הוא איולי כוסברה, שמאוד מזכיר את רוטב המוסד.
והשני הוא טפנד זיתים שחור, שהוא חמצמץ ונחמד.




5. שואלים אם לחצות לשתיים
אני חושב שאולי מלבד Zesty, רק בבית הבורגר שאלו אותי האם לחצות את ההמבורגר לשניים, מבלי שביקשתי זאת, מקצועיות.



6. תוספות בצד
כל התוספות האלו, שאפשר לקבל על ההמבורגר, אפשר לקבל גם בצד, הם זורמים איתך, לא מתקטננים, ובאו לפנק.
הראיתי להם שאני אוהב מאוד כרוב אדום במיונז, והתלבטתי אם כדאי לשים על הקציצה, כי בדר"כ לא עושים את זה.
הם פשוט הביאו לי כמות עצומה בצד, כך שאני יכול לקחת כמה שאני רוצה.
6.1. מזכיר את סלט הקולסלו שמביאים אצל נאפיס, ממפיס, זה, בינגו ואלנבי.



7. עשה זאת בעצמך
כמו אצל וולף, הום בורגר, הנשיא וטרומפלדור,
גם אצל בית הבורגר, נותנים לך לבנות את ההמבורגר בעצמך, ולהחליט מה יהיה בו.



8. העובדים כולם עוטים כפפות
המקום נקי, סטרילי, וכל העובדים עוטים כפפות.
אני התרשמתי.




חסרונות:

1. לא טעים
לא משנה איך נהפוך את זה,
לא משנה כמה אתרשם מכל היתרונות במקום,
בשורה התחתונה - האוכל באיכות נמוכה, והוא לא טעים.
ניסיתי למצוא משהו, עליו אגיד שהוא כן טעים,
אם זה ההמבורגר, מיקס המטוגנים, התוספות, אפילו הכרוב האדום במיונז.
שום דבר לא היה וואו, ושום דבר לא היה טעים ברמה שכדאי לציין.

אוכל דרוס


2. קר בחוץ
ביקורת זו נכתבה בחורף.
באופן כללי, הקטע של המקום, זה שאפשר לשבת בחוץ, או שאפשר לשבת במקום מקורה, כביכול בתוך המקום, אבל גם הוא נחשב בחוץ, מזג האוויר לא עוצר בדלת, כי אין כזו.
על כן אותו "בפנים" נחשב בחוץ, קר ולא נעים שם, ולכן הייתי שמח אם הייתה פטריית חימום, כמו אצל צפרירים או BBB.



3. חוסר השקעה
כשהגעתי למקום, זה היה באמצע חג פורים.
רוב המקומות מתחפשים, מקשטים, כדי לתת אווירה, וכאן - שום דבר.
חבל.




4. בשר רע
ביס ראשון, הביא לי FlashBack לKing David Burger, המקום האחרון שלי.
מצטט:
"חריף - לא כמו פלפלים של חלפיניו או טבאסקו.
לא חריף בקטע טוב, אלא בקטע רע.
ישנו תבלון חזק ודומיננטי שנועד להסתיר את העובדה שהבשר לא טוב.
כשאוכלים מהבשר, מרגישים טעם חריף ורע, מטשטש טעם חזק מאוד, שנועד להסתיר את חוסר טריות הבשר".

אני קורא לדבר כזה "חריף מסוכן", והיה לי אותו בקינג דייויד ובבורגר סטיישן 23.
בקיצור, חריפות מטשטשת טעם, שמעידה על בשר לא איכותי.




5. התחושה שאחרי : צרבת מלווה בכאב בטן
5.1. מיד איך שסיימתי לאכול אותו - הייתה לי צרבת קלה.
5.2. שעה אחרי שאכלתי אותו - קצת בחילה.
5.3. זמן קצר אחרי - בא לי להקיא.
5.4. אחרי שעתיים - כאב בטן קל, מלווה בתחושת צרבת קלה.


ספקטרום התחושה שלאחר האוכל:
(קלקול קיבה / בחילה / צרבת / כבד בקיבה / תחושה בנויה / קל / לא מרגיש שאכלתי)

ביזיון



סיכום:

בית הבורגר היא מסעדת סטייל שווארמיה בלב בת ים.
היא מזכירה את פיקאפ ביום רע.
יש 50 סוגים שונים של תוספות ורטבים שניתן לשים על ההמבורגר, אבל כולם לא טעימים.
הבשר חריף בקטע מסוכן, ולכן אם הולכים, הייתי ממליץ לא להזמין המבורגר.
אפשר לסכם במילה אחת, שמתאימה לרוב ההמבורגריות בבת ים - חתוליה.

לא אחזור, ולא אתקרב.




ציון:

31.5%







תגיות: המבורגר-כשר, עשה-זאת-בעצמך, גריל-בשרים, חריף-מסוכן

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

Jango - ג'אנגו

GDB

ויטרינה