טרומפלדור 20

 



מדיה:  

ראיון עם הבעלים.
הצצה על המסעדה מבחוץ.
הצצה על הכניסה למסעדה.
הצצה על המסעדה מבפנים.


כתובת : מתחם נופית חרמון, כביש 99, ליד קריית שמונה.




תאריך ביקור: 27.11.21.



17:40 הזמנו.
17:57 קיבלנו (17 דקות הכנה).



שם ההמבורגרברי בורגר- המבורגר בקר 212 גרם, בשר בקר עם בצל מקורמל וגבינת ברי מקורמלת,
מונח על חסה, עגבניה, בצל סגול ומלפפון חמוץ - 61/73 (כאשר 73 שקלים זה לארוחה).

לקחתי MR כי רועי המליץ.

(ל-200 גרם זה 48 שקלים).



שדרוג למיקס בטטה - 5 שקלים.




שדרוג שתייה לגזוז - 5 שקלים.

גזוז בטעמים מאוד מיוחדים: פטל, אשכוליות, אננס, ענבים, תמר הינדי, תפוזים או תות בננה.




פינוק מנה ראשונה בזכות רועי: כנפיים כמו באמריקה - כנפיים קריספיות מזוגגות ברוטב בפאלו,
חמאה פיקנטי / חריף אש / רוטב צ'ילי ברביקיו (כשר),
בא עם רוטב ראנץ' ומקלוני גזר וסלרי,
8 כנפיים ב-38 שקלים,
12 כנפיים ב-52 שקלים,
ו-52 כנפיים (נכון לעכשיו) ב-100 שקלים [חלק מאתגר, יוסבר בהמשך].




פינוק קינוח: TrumpleCookie - צמד עוגיות ענק, הנאפות במקום, במגוון טעמים:
קינדר, ריסס, m&m ושוקולד חלב - 36 שקלים.


האצבע כייחוס, כדי להראות את גודל העוגיות



פינוק: 50% הנחה (יוסבר בהרחבה).


היה אמור לצאת 171 שקלים.

(ל-212 גרם זה יוצא 48 שקלים) (יש עסקיות)



קדם דבר:

1. ראשית, אבקש להודות לרועי מור, הבלוגר התותח של burgers.il, שהכיר לי את המקום.
דרך פרסום באינסטגרם של הבלוג שלו, בכלל שמעתי על המקום, והוא די עשה לי חצי מהעבודה.
קראתי בעיון את ההמלצה שלו, והוא אפילו סידר מנת כנפיים במתנה לקוראי הבלוג שלו.

2. טרומפלדור 20 הוא מסעדת קצה.
מסעדת קצה מבחינתי, היא מסעדה שנמצאת בקצה הארץ,
לשם הבלוג שלי שואף להגיע, מדן ועד אילת...
אז עכשיו זכיתי לסקר המבורגריה שהיא על יד קריית שמונה,
ובעתיד אני מקווה לתפור את ההמבורגריות השוות באילת, הלא הן לוויתן, ברביס ופאגו פאגו.

3. טרומפלדור 20 נמצאת באמצע שום מקום...
אתה נוסע בכביש ראשי (מספר 99), ופתאום יש לך פנייה למתחם שהוא רק המקום הזה, ולא שום דבר אחר.
אם אתה מפספס את הפנייה הזו, אתה הולך לנסוע הרבה ישר, עד שתוכל לעשות פרסה...
אז שימו לב ל-Waze.



יתרונות:

1. באתי בשביל הקינוחים
כן, זה לא לפי סדר כרונולוגי של הארוחה,
זה לפי סדר היררכי, בו היתרון הכי חזק הוא ראשון.
1.1. צמד עוגיות הענק של טרומפלדור 20 הן מעולות.
הן נאפות במקום, ולכן הן חמות, טריות, והכי חשוב רכות ונימוחות בפה!
אפשר להשוות את העוגיות הללו ל-Night cookies (מי שמכיר), רק שכאן לפי דעתי, הן אפילו יותר טובות.
עוגיות מדהימות שאני מאוד מאוד אהבתי.
1.2. בפרמטר הקינוחים, טרומפלדור הם המקום השלישי בארץ, בקינוחים הטובים ביותר.
עדכנתי את המסננת.



2. כנפיים טעימות ונחמדות
2.1. סימן ההיכר של המקום הוא הכנפיים שלו.
זו לא רק מנה ראשונה,
זו מנה שמקבלים חינם בהצגת מעקב אחרי הבלוג של רועי,
וזו מנה, איתה עושים את האתגר של המקום [יורחב בהמשך].
רוב הפעילויות הקולינריות של המקום קשורות לכנפיים שלו, וזה לא בכדי, משום שהן טעימות מאוד.




2.2. טרומפלדור 20 הוא המקום היחיד שנותן לך לבחור את תיבול הכנפיים.
(חמאה פיקנטי / חריף אש / רוטב צ'ילי ברביקיו (כשר).
אני הלכתי על החמאה הפיקנטית, אבל שימו לב שניתן לבחור שני סוגי תיבול אחרים,
ללכת על רוטב שהוא חריף מאוד, לאוהבי החריף, וללכת על רוטב אחר שהוא כשר.
כל הכבוד שהם מתחשבים באוכלוסיה שמעדיפה לאכול כשר.
בג'אנגו נניח, הכנפיים מגיעות עם רוטב חמאה ברביקיו, ושם אם אתה רוצה שזה יהיה כשר, אתה נאלץ להזמין כנפיים יבשות.
כאן, הם נותנים את האפשרות להזמין כנפיים עם רוטב כשר, ללא חמאה, ועל כן, זה ראוי לציון.




2.3. אם כן, אמרנו שטרומפלדור 20 הוא המקום היחיד עם כנפיים בטעמים,
אבל זה רק בינתיים, משום שרע, הבעלים של המוסד, דיבר איתי, וגם לו יהיו עוד מעט כנפיים בטעמים.


2.4. חשוב לי להדגיש, הכנפיים טעימות מאוד, עם טעם מתגבר.
זה אומר שבהתחלה זה נחמד, וככל שאתה אוכל יותר, ככה זה יותר טעים.
פשוט טרפתי אותן, מאוד טעים.




3. האתגר
3.1. מעטים ההמבורגריות שעושות אתגרים.
יש לנו את יומנגס, שעשו בעבר אתגרים של המבורגרים במשקלים של מספר קילוגרמים.
נכון לעכשיו, הם הפסיקו עם האתגרים הללו, כבר לא עושים.
יש לנו את הולשטיין, שעשה לערב אחד, אתגר של המבורגר במשקל קילו, וזהו, לא עושה אתגרים מאז.
יש לנו את האמבר, המבורגר חדש בכפר נחף, שמגיש המבורגר של 1.2 קילו, אבל לא בתור אתגר, פשוט יש אפשרות להזמין את זה, בצורה רגילה.
3.2. טרומפלדור 20 היא המסעדה היחידה בארץ, שיש לה אתגר קבוע,
היא התחילה אותו לפני חודש, והוא פשוט ממשיך וממשיך.
3.3. האתגר הוא לאכול כמות מסוימת של כנפיים.
(הייתי בטרומפלדור לפני חודש, ואני כותב את הביקורת הזו חודש אחרי,
על כן, האתגר לפני חודש היה 52 כנפיים, ועכשיו עומד על 60 כנפיים).
לצורך ההסבר, לאכול כמות של 52 כנפיים, יחד עם שתי העוגיות מהן התלהבתי מקודם, וגלידה,
כל זה במשך זמן של עד 20 דקות.
אם אתה נענה לאתגר, אתה גם מסכים שיצלמו אותך בשידור חי לאינסטגרם של המקום,
כדי שכל מי שפנוי, יוכל לראות איך אתה בולס ונאבק עם האוכל.
3.4. אם נכשלת, ולא הצלחת לסיים את כל האוכל בזמן שהוקצב לך, תשלם עליו 100 שקלים.
3.4.1. 100 שקלים זהו סכום סביר מאוד לכמות של מעל 50 כנפיים עם קינוח, קנס סביר.
3.5. אם הצלחת, קודם כל כמובן שלא תשלם על מה שאכלת,
אתה תזכה לתמונה על הקיר:




בנוסף לכך, אתה תזכה בארוחה זוגית חינם ובארגז של בירות Budweiser.
אתה תזכה לתהילה באינסטגרם, ומספר הכנפיים של האתגר יעלה ב-4 כנפיים (למשתתף הבא)
אם היה מקודם 52 כנפיים, והשיא נשבר, עכשיו זה יהיה 56 כנפיים.



4. תרכיזים מוגזים
4.1. עד כה, המקומות שעושים לך גזוז במקום, במקום קולה רגילה, הם BBB, כביש 90, שמבז, נאפיס ומורדן בר (מסודר כאשר BBB המקום שעושה את הגזוז הטוב ביותר).
טרומפלדור 20, נכנס במקום החמישי בטבלה הזו, אחרי נאפיס.
4.2. לטרומפלדור 20 יש שישה סוגי טעמים של תרכיזים מוגזים: פטל, אשכוליות אננס, ענבים, תמר הינדי, תפוזים ותות בננה.




כמובן שמה שלקחתי הוא הטעם הכי מוזר כאן: תמר הינדי.
4.3. בגדול, לכולם יש את אותו הטעם, אין באמת השפעה של סוג התרכיז, ושל הצבע שלו.
לקחתי גם בטעם ענבים כדי לאשש את ההשערה הזו.
הטעם הוא באמצע, מתקתק, נחמד וזהו.




4.4. הסתייגות: חברים שלי פחות אהבו את הגזוז הזה, אבל אני חושב שזה רק משום שלפני זה היינו בכביש 90, וטעמו שם גזוז מאוד איכותי.
לטענתם, מדובר בסודה עם צבע מאכל / גזוז מדולל.
לא מרגישים יותר מידי טעם, והם היו מעדיפים לקחת קולה במקום.
4.5. אף על פי הטענות שלהם, אני חושב שזה היה נחמד מאוד,
עצם זה שיש אפשרות לקחת אפילו מיץ שהוא לא פריגת גנרי, זה מאוד מיוחד.
הגזוז שלהם, הוא חמוד, והוא אפילו יותר טוב ממורדן בר, שם זה פשוט 'שפריץ' צבע מאכל עם קוביות קרח.
4.6. מאוד נחמד.



5. עשה זאת בעצמך
כמו אצל וולף, הום בורגר והנשיא 1,
גם בטרומפלדור 20, יש אפשרות להתעלם מהמנות המיוחדות שהם מציעים, לקחת המבורגר 'נקי', ולהרכיב לו תוספות בעצמך.
5.1. אתה השף, כשאתה מסתכל על מכלול התוספות, ומרכיב את הטעם הייחודי שיספק רק אותך.
5.2. המנה הבסיסית נקראת "הקציצה", עולה 48 שקלים, אם אתה מחליט לא להוסיף תוספות בכלל,
אם כן, ישנן 13 סוגי תוספות במחירים שנעים בין 7 שקלים ל-12 שקלים לתוספת.
5.3. אם תרצו קציצה נוספת של 100 גרם, היא תעלה 12 שקלים, ואם 212 גרם, 16 שקלים.
5.4. אני חושב שזה נחמד מאוד, שמסעדה גם מציעה את ההמבורגרים המיוחדים שלה, אבל גם לא מונעת מהלקוח לבנות לו את ההמבורגר, שיהיה מושלם מבחינתו.



6. צ'יפסים מחיתיים
הצ'יפסים של טרומפלדור 20 הם מלאי "בשר", מחיתיים, ונחמדים.
צ'יפס תפוח האדמה הוא במרקם פירה, וצ'יפס הבטטה הוא חמוד ומחיתי.
לא יותר מזה.



7. רטבים צוננים
לטרומפלדור 20, יש ארבעה רטבים מיוחדים, מלבד הרטבים הגנריים.
יש להם את רוטב הברביקיו, שמאפיין את בורגר סאלון,
ורוטב איולי נענע, שמזכיר לפחות במראהו, את רוטב המוסד.
כלל הרטבים קרים, צוננים וטריים.
ומאוד אהבתי, שרשום בצורה ברורה, שחור על גבי צהוב את השם של הרוטב.
מדגיש את העובדה שאלה רטבי בית, ולא רטבים קנויים (כמו הברביקיו משמאל).




8. פינת ספרים
עידן הבעלים הביא מעצבת בשביל המסעדה, והיה להם חשוב למלא חללים ריקים.
כשנכנסים לחלק הפנימי של המסעדה, מצד שמאל בפינה, ניתן להבחין בכוננית של ספרים.
הפינה הזו ממש חמודה, והיא נועדה למטיילים, כאלו שעושים מסעות ארוכים עם אוהלים, וצריכים משהו שינעים את זמנם.
אם הם מגיעים למקום, ומסיימים לאכול בטרומפלדור, הם יכולים פשוט להסתכל על ספר מסוים שיתפוס להם את העין, ועם רשות מהבעלים, פשוט לקחת אותו, לטיול הבא שלהם.
מקסים בעיניי.

האומץ לנצח את שאר ההמבורגריות בארץ


9. מנות ילדים חמודות
לא בהרבה המבורגריות יש מנות לילדים, וזה יותר מאפיין רשתות.
אני חושב שזה ממש חמוד, שבתפריט יש מקטע שמיועד למנות ילדים, שהן גם קלילות (100 גרם בשר), וגם סמליות במחירן (44 שקלים).
פירוש הדבר, שהמקום מתאים לא רק לצעירים, אלא גם למשפחות.





10. שירותים מרובעים
אני לא יודע כמה זה 'יתרון' בהגדרה, אבל זה בהחלט מיוחד :)
האסלה בשירותים של טרומפלדור 20, היא לא עגולה, כמו כל שאר האסלות בעולם,
היא מרובעת...
כששאלתי את הבעלים לפשר העניין, הוא ענה: "קיבלנו את זה ככה עם המקום...".



11. רשימות המתנה
דבר חמוד נוסף שתפס לי את העין, הוא ספרון רשימות ההמתנה.
אני מאוד אוהב דברים שהם Old School.
היום, עם כל המחשוב, כבר אין את המילה הכתובה,
זה מתחיל בתפריטים שעברו לטאבלטים, ממשיך ברישום אנשים למסעדה עצמה, שעבר ל onTopo,
ובאופן כללי, במרשתת אין את החמימות הזו של רשימות כתובות.
אז לראות ספרון חמוד של "רשימות המתנה"... זה פשוט מראה כמה המקום משפחתי וחם.

המחברת אפילו ממותגת


12. אווירה מגניבה
ודבר אחרון, אני מבטיח,
ישנן גם תמונות נחמדות של הייזנברג,



וגם לוח גיר [גם מצטרף ל-old school] שמזכיר קצת את האווירה של יומנגס:



המקום מגניב.




12. התחושה שאחרי: כנראה בנויה
אם להגיד את האמת, אין לי תיעוד על התחושה שאחרי (אני כותב את הביקורת חודש אחרי),
אבל אם היה לי משהו רע, הייתי בטוח מתעד.
ואם התחושה לא הייתה כבדה, אז היא הייתה בנויה/קלה.
חבר מוסיף: "תחושה של שובע קלה".

ספקטרום התחושה שלאחר האוכל:
(קלקול קיבה / בחילה / צרבת / כבד בקיבה / תחושה בנויה / קל / לא מרגיש שאכלתי)


מעין קטורת מגניבה שיש בשירותים


חסרונות:

1. קציצה מעושנת
1.1. קודם כל חשוב לי להגיד שקשה לי לרשום את זה, משום שצוות העובדים בטרומפלדור 20, פשוט מקסימים.
הבטחנו (אחד לשני) חוויה מתקנת, כשניסע בפעם הבאה לצפון.
1.2. לענייננו,
לקציצה של טרומפלדור 20 יש טעם חזק ומעושן של הגריל.
זה מרגיש כאילו מרחו את הקציצה על גריל מפוחם, ואז נתנו לנו לאכול.
אנחנו משערים - הגריל לא הספיק להתחמם, ואולי זו הסיבה שאנחנו מרגישים את הטעם שלו.
1.2.1. סיבה נוספת שאנחנו חושבים ככה - הבשר עצמו היה קריר.  הוא לא היה חם.
1.3. שימו לב שבטרומפלדור 20, טעם מעושן הוא דבר רע, כאשר בבורגר האוס, טעם מעושן היה דבר טוב.
בקיצור, טעם לוואי חזק של פחם מהגריל, שמאוד מאוד הפריע להנות מהבשר.
1.4. לא ניתן לאכול את ההמבורגר לבד, בלי רטבים.
1.5. שני חברים מצאו "פלסטיק מציק", חתיכות סחוס קשה בבשר (חתיכה לכל אחד).
1.5.1. חייב לציין כאן שאפילו בכביש 90, לחבר היה "פיצוחים" (חתיכות רבות של סחוסים בבשר).
1.6. לפרוטוקול, על המזל של טרומפלדור 20, בדיוק ביום שהגעתי לסקר אותם, הטבח שלהם היה חולה,
והם היו צריכים להקפיץ מישהו אחר בהתראה קצרה.
מאוד יכול להיות שזה מה שהשפיע.

ניתן לראות את הנקודות השחורות על הקציצה, זהו תבלין הפלאנצ'ה.


2. בשר מוזס
ואם נשים את הטעם המעושן בצד (כמעט בלתי אפשרי לעשות את זה, כי הוא נותן טעם לוואי חזק מאוד)
גם הבשר עצמו, מוזסי.
לקחתי מידת עשייה MR, כי זה מה שרועי המליץ,
אז אני ממליץ בחזרה - קחו M.
עדיף שישרפו לכם אותו.



3. טעמים חזקים
וכמו שהקציצה עם טעם של עשן חזק,
כך גם הרטבים המיוחדים של המקום.
הרטבים שבקצוות התמונה, איולי הנענע והכוסברה עם טעם מאוד מאוד חזק (של עצמם)
וקשה לאכול אותם.
כנראה שהריכוז של הנענע/כוסברה מאוד גבוה, ולכן אי אפשר באמת להנות.



4. שירות מזרז
אולי זו תופעה שמגיעה במקור מנחמדות, ומרצון לא לייבש את הלקוח, אבל זה פשוט מוגזם.
כשהתיישבנו, לקח לי זמן רב (בתור בלוגר) לצלם את המקום, ואח"כ לעבור על התפריט.
המלצרית הגיעה בין 3-4 פעמים, לשאול מה קורה, ואם אנחנו רוצים כבר להזמין.
פעם ראשונה-שנייה אני מבין,
אח"כ אני מצפה שהיא תיתן לנו הפוגה של לפחות 10 דקות, או שתחכה שאנחנו נקרא לה.
אבל לא, כל כמה דקות, היא הגיעה שוב, ושוב,
אל תדאגי, לא נברח מהמסעדה; אנחנו נזמין, תני לנו להסתכל בשקט על התפריט, ואם הגעת כבר פעמיים, חכי שאנחנו נקרא לך.



5. לחמניה מתפרקת
וכשהכל חזק בלחמניה, היא לא עומדת בעומס, ומתחילה להתפרק.
מה שמצחיק, הוא שמירי לקחה רק לחמניה, בלי קציצה,
(כן, מירי קצת מוזרה)
היא ביקשה סה"כ את לחמניית ההמבורגר, בלי שום דבר בפנים,
וגם היא התפרקה!
טוב, זה כבר אי אפשר להאשים את הרכיבים, רק הלחמניה אשמה.

לחמניה מתפרקת, אפילו כשלבדה.


6. בצל מטוגן לא טוב
הבצל המטוגן בטרומפלדור 20 מזכיר את המקום הראשון שלי מהסוף, קינג דייויד בורגר.
אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה בצל מטוגן,
יותר כמו שחיין אולימפי בתחרות שחייה בשמן.
זה הטעם.




7. הום פרייז גנרי
אין באמת משהו טוב לומר על המטוגנים שלהם.
כל מה שמטוגן, טעמו הוא או שמן מהמעמקים, או פלאנצ'ה חרוכה.
זו גם הסיבה שכשמשהו לא מטוגן, כמו הכנפיים או העוגיות, הוא מאוד מאוד טעים.
ההום פרייז אמנם אפוי, ולא מטוגן, אבל אין לו טעם של ממש - גנרי.



8. שירות איטי
זה מאוד מצחיק, כי סעיף 4 אומר שהשירות מזרז, אז איך הוא גם איטי?!
הכל תלוי בתזמון.
לפני שהזמנו, היו מאוד מאוד לחוצים מתי כבר נזמין.
כשסיימנו לאכול, היה לנו משהו מיוחד.
שאלו אותנו איך היה, ואמרנו את האמת, שפחות נהננו.
הביאו לנו חשבון, רגיל, ואז כשבאנו לשלם, אמרו לנו שבסוף אנחנו לא צריכים לשלם, שהארוחה עליהם, משום שלא נהננו.

18:48



אנחנו עמדנו בתוקף על לשלם, ומצאנו פשרה, 50% הנחה על הכל.
אמרו לנו בסדר, הלכו להביא את החשבון החדש, ולא חזרו.
20 דקות בערך, החברים שלי מתייבשים ומחכים לחשבון חדש (אני הייתי בחוץ, ערכתי ראיון עם הבעלים).
לפי דעתי, שיטה שלהם, שנתייאש, נלך ולא נשלם.
אבל לא וויתרנו, חיכינו, ובסוף החשבון הגיע.

19:12


9. גלידה עם מעט טעם לוואי
קינוח צמד העוגיות של טרומפלדור 20 הוא מעולה, בעיקר בזכות שתי העוגיות.
גלידת הוניל שמגיעה בצד, יחד עם העוגיות, נעשית במקום מאפס.
זה מאוד מרשים, אבל לצערי יש לה טיפה טעם לוואי (חברים דיווחו, אני לא אנין טעם בגלידות).
פלג, המלצר התותח, הוא זה שמכין את הקינוח כולו, ואני חושב שעם עוד קצת תרגול, תצא להם גלידה מעולה לפחות כמו העוגיות.





סיכום:

מסעדת טרומפלדור 20 על כביש 99, היא מסעדה ששווה לקפוץ אליה, אם אתה באזור קריית שמונה.
הכנפיים שלה מעולות, ושווה לבצע את האתגר בו אוכלים מלא מהן.
הקינוח שלהם של צמד העוגיות, פשוט מצוין, וזה אולי הקינוח הטוב ביותר בצפון, ליד הדובי גל של כביש 90.
לצערי, הבשר שלהם בטעמי פלאנצ'ה חזקים, וכך גם הבצל המטוגן, הצ'יפסים ורטבי הבית.
אני מתכוון לחזור שוב למקום, על מנת להביא לו הזדמנות שניה, משום שאני באמת רואה את הפוטנציאל הגדול בו.



ציון:

32%




נ.ב.
טרומפלדור 20 היא מקום שלישי בארץ בקינוחים,
מקום שלישי בכנפיים הטימות ביותר
ומקום תשיעי במחיר הזול ביותר בארץ.


**טרומפלדור**

תגיות: כנפיים-בטעמים, משקה-תוצרת-בית, עשה-זאת-בעצמך, פלסטיק-מציק.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

Jango - ג'אנגו

GDB

ויטרינה